Hvis du spiller computer på højt niveau eller blot har det som fritidsinteresse og bruger megen tid på det, skal udstyret selvfølgelig være i orden. Du kan få masser af fede computere, lækkert tilbehør og behagelige stole, så spiloplevelsen bliver endnu bedre! Blandt andet skærme er der kæmpestor forskel på, og det kan altså godt betale sig at investere i en ordentlig gamerskærm. Her får du nogle bud på nogle gode modeller på markedet samt lidt om skærme til gaming generelt!

3 af de bedste muligheder

For at gøre det nemt for dig så har vi lavet en lille sektion vi lige så godt kunne kalde "vores picks". Det er her at du ofte finder bedst til prisen produkter, eller simpelthen bare klassens bedste gamer skærme, dette er også en sektion som bliver opdateret hyppigt og vi vil forsøge at ramme bredt indenfor prisklasserne.

Pris 1.449,- (Alt til under 1.500,-) 2.699,- (Spil som en prof.) 1.995,- (Meget for pengene)
Model ASUS 24" (144 Hz) ASUS 27" (1440p + 165Hz) QWERTZY (280 Hz + 0,4ms)
link Køb den her Køb den her Køb den her

Asus VP249QGR


Asus VG27AQZ TUF

QWERTZY T280

144 Hz Gaming Skærme

Når vi snakker om Hz, har vi at gøre med opdateringshastigheden på skærmen, hvilket er et vigtigt begreb at kende til. Hertz er en enhed, der dækker over antal svingninger per sekund – altså antallet af billeder, skærmen kan nå at vise i sekundet. Derfor giver det sig selv, at jo højere antal Hz, des bedre, og derfor er der heller ikke mange professionelle gamere, der nøjes med mindre end 144 Hz på deres gamerskærme. De fleste computerskærme kan som udgangspunkt kun vise 60 billeder per sekund, og det er som regel nok til mindre spil og til almindeligt kontorarbejde og surfing, men hvis du spiller spil med lækker grafik, hvor det ofte går rigtig hurtigt, er 60 Hz sjældent nok. Hvis ikke din skærm kan følge med til spillets hurtige bevægelser, risikerer du, at billedet bliver uskarpt, eller at det simpelthen ”flækker” på midten, fordi skærmen ikke kan følge med og opdatere billedet hurtigt nok. Dette kaldes screen tearing, og det er et problem, som mange gamere kender til.

Pris 1.449,- (Klassiker) 1.499,- (IPS Panel) 1.799,- (27" - IPS)
Model ASUS VP249QGR (144 Hz) ASUS VG249Q1R TUF (165 Hz) ASUS VG279Q1A TUF (165 Hz)
link Køb den her Køb den her Køb den her

Asus VP249QGR

ASUS VG249Q1R TUF

Asus VG279Q1A TUF

240+ Hz Gaming Skærme (Det er ikke så dyrt)

Vi har i lang tid kigget efter 144 Hz når vi har skulle finde os en rigtig lækker gamer skærm, men den tid er efterhånden ved at være ovre, for i dag skal vi gerne op i 240 Hz eller højere. Prisen på disse skærme er kommet godt ned over de seneste par år. Med de 240 Hz er vi dog så langt ude at det mere eller mindre er umuligt at drage nytte af den ekstra hastighed. Vi har fundet 3 rigtig gode og prisvenlige muligheder for dig der skal have en højtydende gamer skærm.

Pris 1.995,- (Mest for pengene) 2.149,- (Asus Gaming skærm) 2.679,- (27" og IPS panel)
Model QWERTZY T280 (280Hz + 0,4ms) ASUS VG258QM (280 Hz + 0,5ms) ASUS VG279QM (280 Hz + 1ms)
link Køb den her Køb den her Køb den her

QWERTZY T280

ASUS VG258QM

ASUS VG279QM

Gaming skærme med G-Sync / Freesync

Som nævnt har det grafiske problem med screen tearing længe været en irritationsfaktor for mange gamere. For få år siden kom der imidlertid en ny teknologi på markedet kaldet ”G-Sync”. Denne nye teknologi havde til formål at eliminere problemet med screen tearing én gang for alle og blev udviklet af det prominente teknologiselskab Nvidia, som har base i Californien. G-Sync er en form for computerchip, som har til formål at forbinde grafikkortet direkte med skærmen. Ved at grafikkortet og skærmen kommunikerer direkte på denne måde, kan skærmen løbende indstille sig på det antal frames – altså antallet af billeder – der bliver sendt fra grafikkortet og derfor ændre opdateringshastigheden.

Før denne teknologi kom på markedet, har skærm og grafikkort ikke kunnet kommunikere direkte, og det har netop været én af grundene til, at gamere i mange år har oplevet problemer med screen tearing. Før G-Sync blev udviklet, har man forsøgt sig med noget kaldet V-Sync, som skete på softwareniveau. Idéen her var, at grafikkortet skulle vente med at sende det næste billede videre til skærmen, til den var klar til at modtage et nyt, og det virker jo umiddelbart som en fin idé. Det virker dog ikke helt så godt i praksis, da det er skyld i en generel forsinkelse på det visuelle output, du ser på skærmen. Derudover kan det være med til at begrænse antallet af billeder, der bliver sendt til skærmen, hvis ikke grafikkortet kan følge skærmens opdateringsfrekvens, og det er naturligvis problematisk. Især for spillere, der kræver lynhurtig reaktionstid fra skærmen, er dette en mangelfuld løsning, og derfor har Nvidia udviklet G-Sync.

Med G-Sync er du sikker på, at skærmen og grafikkortet altid arbejder sammen, og derfor får du et meget bedre output. Opdateringsfrekvensen på skærmen – altså antal billeder i sekundet – følger nemlig grafikkortet, og derfor opstår der ingen visuelle problematikker. For at få G-Sync kræver det imidlertid naturligvis, at du køber en ny skærm med denne teknologi, og at du desuden har et af Nvidias egne grafikkort installeret. Om G-Sync er pengene (og besværet) værd, er der delte meninger om, og det kommer nok i høj grad an på, hvilke krav du som spiller har til dit udstyr og reaktionstiden. For nogle er G-Sync overdrevet og helt unødvendigt, mens det for andre kan være den afgørende faktor for ens spil. Om det er noget for dig, kan du bedst selv vurdere, men du kan i hvert fald være sikker på, at det er en teknologi, der er kommet for at blive!

I dag kan der også benyttes FREESYNC, som modsat G-Sync er software håndteret. I de senere år har NVIDIA åbnet op for, at NVIDIA grafikkort også kan benytte Freesync, hvorfor man nu kan få "G-Sync compatible" skærme. Disse skærme er uden G-Sync chippen, men testet af NVIDIA til at fungere med NVIDIA grafikkort. Skærme som blot er Freesync, fungerer også med NVIDIA grafikkort, men det kan være at du vil opleve det ikke er lige så smooth som G-Sync.

Budgetvenlig gaming skærm fra det danske QWERTZY

Vi tager her et kig på modellen QWERTZY T280 – 25” Full HD, som koster omkring 2000 kroner. Det er altså en relativt budgetvenlig gamerskærm, som eksempelvis kan være et godt bud på en fornuftig skærm til en førstegangskøber og én, som er ny i spilverdenen og lige skal prøve det lidt af, inden man måske går ud og investerer mange tusind kroner i udstyr. Skærmen her er 25 tommer, hvilket for nogle er en smule småt. Større skærme er blevet temmelig tilgængelige inden for de seneste år, og du betaler ikke længere nær så meget for de ekstra tommer, som du gjorde før i tiden. Størrelsen på computerskærmen er imidlertid en smagssag, og det kommer også i høj grad an på, hvordan resten af dit setup er, hvor stor din skærm skal være.

Skærmen her har en opdateringstid på hele 280 Hz, så der er altså tale om en skærm – eller monitor – som kan spytte en del billeder ud i sekundet. Den høje responstid gør, at du får en mere ”smooth” spiloplevelse, da der er mindre risiko for lag og screen tearing, og derfor er dette et godt bud på en fornuftig gamerskærm. Med selve skærmen følger nogle sjove features, som du måske kan få gavn af. For eksempel tillader skærmen dig at bruge et sigtekorn i spil, hvor der ellers intet sigtekorn er indbygget. Dette er ikke features, som er livsnødvendige, da du også snildt kan finde programmer, som tillader dig at bruge et sigtekorn. Det er dog sjove detaljer, som du sandsynligvis bliver glad for, hvis alligevel du køber skærmen.

Noget væsentligt at nævne om denne skærm er, at den kommer med teknologien FreeSync. FreeSync er AMDs – Advanced Micro Devices – svar på G-Sync. FreeSync er dog, i modsætning til G-Sync, softwarebaseret, og det vil sige, at teknologien kan installeres direkte i skærmen. Desuden er teknogien tæt på gratis at installere, og det er en såkaldt ”open source”-teknologi, hvilket betyder, at producenter af skærme og spil frit kan bruge AMDs banebrydende FreeSync. Kombinationen af FreeSync og de 280 Hz i denne skærm gør, at vi har at gøre med en yderst velfungerende skærm, prisen taget i betragtning. Skærmen kommer i et lækkert, stilrent design, og den har nogle fornuftige features til prisen. Altså er denne skærm fra ASUS et godt bud på en gamerskærm til en førstegangskøber, som gerne vil have en hurtig og effektiv gamerskærm, men måske ikke har mange tusind kroner at smide efter den.

Luksusskærm fra ASUS

Før kiggede vi nærmere på en budgetvenlig gamerskærm fra ASUS. Nu skal vi kigge på en luksusudgave af en skærm fra det samme mærke, nemlig modellen ASUS ROG SWIFT PG348Q, som koster omkring 9000 kroner. Det er naturligvis en del at kaste efter en computerskærm, men du får virkelig også en skærm, der er noget ud over det sædvanlige!

Selve skærmen her er svimlende 34”, har en opløsning på 3440 x 1440 pixels, og så er skærmen en smule buet, hvilket gør, at du får en helt særlig panoramisk spiloplevelse. Skærmen er så stor, at det nærmest giver den samme oplevelse som at have to separate skærme ved siden af hinanden, og selvom man måske lige skal vænne sig til dette widescreen-format, gør det virkelig noget for oplevelsen at sidde med så stort et billede. Naturligvis forudsat at skærmen kan følge med i forhold til grafikken, og det kan den heldigvis! Skærmen kommer med teknologien G-Sync, hvilket forhindrer screen tearing og lag. Desuden kan du på en knap bag på selve skærmen ændre opdateringshastigheden fra eksempelvis 60 Hz til 100 Hz midt i et spil. Du kan altså, uden at skulle pause dit spil, justere hastigheden og derved få en endnu bedre oplevelse.

Designet er virkelig gennemtænkt og lækkert – denne monitor er nemlig lavet i en kombination af kobber og titanium og med en sci-fi-lignende fod. Bagpå er der direkte indgang til mus, tastatur osv., hvilket er en lækker detalje at have med, så du undgår at skulle føre en masse kabler ned til selve computeren. Skærmen har ingen kanter, hvilket gør det muligt for dig at sætte flere skærme sammen uden noget væsentligt mellemrum mellem, hvis du alligevel skulle have lyst til dét. Desuden har den de sammen features, som vi så på den billigere model, såsom sigtekorn og timer direkte på skærmen. Skærmen kan naturligvis indstilles, som det passer dig, i forhold til hældning, højde og drejning, og så er der indbygget kølelegeme i skærmen, hvilket er godt til lange spillesessions. Det er et blæserløst kølesystem, som sikrer, at skærmen kan holde til mange timers spil i streg, uden at du bliver forstyrret af lyden fra en blæser.

Generelt er dette en superoverlegen gamerskærm med G-Sync-teknologi, lækkert design, masser af sprøde features og super opløsning. Det eneste, man kan nævne af mangler ved denne skærm, er ordentlige højtalere. Skærmen kommer nemlig ikke med nogle særligt stærke indbyggede højtalere. Om det er et problem, kan kun du selv afgøre – hvis alligevel du har et lækkert anlæg sat til computeren, eller du foretrækker at spille med headset, gør det måske ingen forskel, men du får med denne skærm desværre ikke en lydoplevelse, der lever helt op til resten af skærmens standard. Til gengæld er der intet andet at sætte en finger på med denne monitor. Designet er gennemtænkt ned til mindste detalje, og du får virkelig en luksusskærm, du helt sikkert vil få masser af glæde og gavn af!

Lækker, budgetvenlig gamer skærm fra BenQ

I 2016 oprettede den anerkendte skærmproducent BenQ datterselskabet Zowie, og det er en af disse skærme, vi her skal snakke om. Nærmere bestemt er det modellen Zowie XL2411, som du kan få for knap 2000 kroner. Der er altså tale om en gamerskærm, der er til at komme i nærheden af, og heldigvis har den stadig masser at byde på!

Som navnet antyder, måler skærmen 24”, ligesom den budgetvenlige model fra ASUS. Igen er det en smagssag, om det er stort nok. Skærmens opløsning er 1920 x 1080 pixels, hvilket er fornuftigt, prisen taget i betragtning. Skærmens opdateringshastighed er på hele 144 Hz, hvilket gør, at hurtige bevægelser i spil ikke bliver slørede, eller du oplever screen tearing. Derudover kommer den med et par særlige funktioner, som du bestemt kan få glæde af! En af dem er indbygget ”blur reduction”, som igen skal være med til at få mest muligt ud af grafikken og give dig den bedst mulige spiloplevelse. Desuden er der indbygget ”black eQualizer”, som gør, at mørke områder, såsom skyggeområder, i dit spil automatisk bliver gjort lysere. Det betyder, at du hurtigere kan reagere på det, der måtte gemme sig i disse mørke steder på din skærm, og det kan derfor hjælpe dig med at få sejren i hus.

Nogle brugere har oplevet at skulle indstille en del på farverne på skærmen, før de blev helt tilfredse, men når først den er indstillet korrekt – hvilket du også ofte skal med en luksusversion som for eksempel den fra ASUS – er billedet virkelig skarpt og godt. Der er imidlertid ingen Display-port på skærmen, og derfor skal du, inden du investerer i denne model, være sikker på, at du kan undvære dette. Naturligvis skal du også have hardware, der kan trække 144 Hz, for ellers får du ikke meget ud af denne skærm. Hvis din hardware er i orden, får du imidlertid en virkelig fin gamerskærm, der kan give dig et godt, solidt billede og optimere din spiloplevelse!

Lækker gamer skærm fra BenQ

Igen er det datterselskabet Zowie, vi skal kigge på. Modellen BenQ XL2540 eSports LED Monitor koster knap 4000 kroner, og den er altså en lidt dyrere udgave af en gamerskærm end den, vi så på ovenfor. Skærmen her kan til gengæld fås med en opdateringshastighed på hele 240 Hz, og dét er altså virkelig noget, der vil noget!

Noget helt særligt ved denne skærm er, at den kommer med muligheden for at montere såkaldte ”shields” i begge sider. I bund og grund er det de gode, gamle skyklapper, som heste ofte bliver udstyret med, og de skal være behjælpelige med at fastholde dit fokus på spillet. Hvis du spiller på et højt niveau, er det altafgørende, at spillet har din fulde opmærksomhed, og derfor nytter det ikke noget at blive forstyrret af ting udefra. Med dette design kan du bogstaveligt talt lukke alt andet ude og udelukkende fokusere på dit spil, og det kan bestemt være en fordel!

Skærmen er 24,5”, hvilket ikke er overdrevet prangende, men i mange tilfælde er tilstrækkeligt. Den maksimale opløsning på skærmen er 1920x1080 ved de 240 Hz. Det er ikke nær så høj en opløsning, som vi så på luksusmodellen fra ASUS, men det er bestemt en helt fin kvalitet! Skærmen er holdt i et stilrent design – hvilket også er tilfældet med den føromtalte model fra BenQ – så det er ikke en monitor, der skiller sig væsentligt meget ud på sit udseende. Nogle gamere vil gerne have en skærm, der virkelig er noget særligt på den designmæssige front også, og det kan man altså ikke ligefrem sige, at denne model er, men den er enkel og lækker at se på, så den passer ind i et hvilket som helst setup.

For at kunne benytte dig af de udsøgte 240 Hz, som denne skærm kan yde, skal du bruge HDMI 2.0 eller Displayport. Du har altså to muligheder, men for at kunne nyde godt af de 240 Hz, skal du altså kunne bruge én af dem, så det skal du naturligvis være opmærksom på, inden du køber denne skærm. Det er i hvert fald ærgerligt at investere i netop denne model grundet den hurtige opdateringstid, hvis du så ikke kan bruge det alligevel! Desuden skal din computer kunne yde temmelig godt, før du får noget ud af de 240 Hz. Faktisk skal du gerne over 240 frames i sekundet, før du virkelig kan mærke forskel på opdateringstiden, men hvis din hardware er i orden, vil denne skærm fra BenQ helt sikkert være en god investering!

Imponerende gamer skærm til rimelige penge fra Samsung

Vi springer videre til det kendte mærke Samsung, som producerer alverdens former for elektronik. De er naturligvis også hoppet med på gamerbølgen og er kommet med nogle rigtig gode bud på gamerskærme. Her skal vi se på modellen Samsung LU28E590DS, som du kan få fingrene i for lige omkring 2500 kroner. Det er altså et relativt budgetvenligt bud på en god gamerskærm.

Skærmen er 27”, hvilket er helt fint! Det er en stor skærm, hvor du får en hel del med, men den er ikke så stor, at du er nødt til at rykke din stol flere meter tilbage for at kunne se hele billedet. Skærmen har en maksimal opløsning på 3840x2160 pixels, og dét er bestemt fornuftigt til prisen! Skærmen har desuden en høj lysstyrke samt en meget lav responstid, og derfor er den god til gaming. Skærmens design er ikke prangende, men til gengæld yder den virkelig godt i forhold til prisen. Den høje lysstyrke er som udgangspunkt et plus, da det er med til at give dig et virkelig klart og tydeligt billede i kombination med skærmens høje opløsning. Panelet skal imidlertid også være i stand til at klare den høje lysstyrke, før du får noget ud af det, og nogle brugere har oplevet, at detaljer bliver mindre tydelige, og at der især i mørke områder på skærmen kan være visse mangler. Dette kan ikke ændres ved at justere lysstyrken, da billedet derved blot bliver mindre detaljeret, end det var i forvejen. Dog er den høje lysstyrke generelt med til at give dig et rent og smukt billede!

Det betyder, at du kan spille spil med et virkelig lækkert visuelt output på denne skærm – forudsat, at din computer kan klare den høje opløsning naturligvis. Hvis dit grafikkort kan følge med på skærmens høje opløsningsniveau, får du imidlertid et knivskarpt billede på en dejligt stor skærm. Nogle mindre ulemper ved denne skærm er, at du ikke kan indstille den specielt meget – faktisk kan du kun vippe skærmen en smule enten frem eller tilbage, og du kan altså hverken dreje den eller hæve og sænke den. Dette kan være en smule problematisk, hvis du spiller i mange timer i streg, da skærmen da gerne skal kunne indstilles helt perfekt, men hvis du går efter en skærm, der kan give dig et godt og skarpt billede for ikke særlig mange penge, er denne model et særdeles godt bud!

Kæmpestor gamer skærm fra Samsung

Som vi har været inde på tidligere, er det forskelligt, om en stor skærm er en fordel eller ej. Det gør det muligt for dig at have flere programmer åbne på én gang og giver dig en panoramisk spiloplevelse. Det kræver dog også, at du kan komme lidt på afstand af skærmen, da du ellers ikke vil kunne få det hele med. Den skærm, vi nu skal undersøge er modellen Samsung C49HG90D, som har en størrelse på svimlende 49”! Dét er virkelig en skærm, der vil noget, og med en sådan har du i hvert fald ikke længere brug for at koble flere skærme sammen! Skærmen koster til gengæld også mindst 8000 kroner.

Skærmen har en maksimal opløsning på 3840x1080, og det giver dig et lækkert og skarpt billede. Derudover er opdateringshastigheden på 144 Hz, hvilket, som nævnt, er det mest udbredte på seriøse gamerskærme. Skærmen er – ligesom luksusskærmen fra ASUS – buet, hvilket giver dig den panoramiske oplevelse. Med en skærm i denne størrelse er det imidlertid også nødvendigt, da du ellers på ingen måde ville kunne følge ordentligt med i dit spil.

Skærmen kommer med FreeSync, hvilket gør, at du undgår screen tearing, og du får et lækkert og smooth billede på skærmen. Responstiden er ligeledes lav, da den ligger på blot 1 ms. Det er altså en skærm, der virkelig kan yde noget i forhold til hurtige spil med masser af skiftende frames, og hvis din computers grafikkort kan følge med, får du virkelig meget billede med denne skærm! Skærmen kan naturligvis indstilles på forskellige parametre, for at du får den mest behagelige spiloplevelse, hvis du sidder i mange timer i streg. Den kan både vippes, drejes og justeres i højden, og det er afgørende for, at du kan holde til at sidde foran skærmen i længere perioder af gangen.

Ud over at du får et stort, klart og jævnt billede, understøtter denne monitor fra Samsung også hele 1,07 milliarder farver, hvilket igen er med til at give dig et stærkt visuelt output! Til gengæld får du ikke noget imponerende auditivt output. Faktisk får du slet ikke noget, da denne skærm ingen lydudgang har. Du skal altså selv have fat i højtalere eller headset – som så kan kobles direkte til skærmen – men der er ingen lydudgang indbygget. Denne skærm er altså en skærm, der tilbyder dig et enormt billede med en helt særlig panoramisk effekt, og hvis du er til store skærme og har pladsen og hardwaren til at udnytte 49 tommer, er denne skærm bestemt et solidt valg!

Et fornuftigt bud på en budgetvenlig model fra Acer

Når vi snakker gamerudstyr, kan vi naturligvis ikke komme uden om Acer. Modellen KG271 koster omkring 2500 kroner, hvilket er i den relativt lave ende for en god gamerskærm, og med denne model får du en hel del for pengene både i forhold til størrelse, responstid og opløsning.

Skærmen måler 27”, hvilket er ganske fornuftigt for en gamerskærm. Dine personlige præferencer i forhold til skærmens størrelse er naturligvis det vigtigste at have for øje, når du køber skærm, men som regel er 27”-32” et godt udgangspunkt. Skærmens maksimumsopløsning er 1920x1080 – altså full HD, og det er også rigtig fint til en gamerskærm. Ligesom de fleste monitors lavet specielt til gaming er responstiden på 1 ms, så her er der heller ikke noget at komme efter. Til gengæld er opdateringshastigheden på skærmen kun på 75 Hz. Det er stadig en del mere end almindelige computerskærme, som oftest kun kan yde 60 Hz, men mange af de gamerskærme, der ellers er på markedet i dag, ligger på hele 144 billeder i sekundet. Her kan man altså argumentere for, at denne skærm fra Acer er en smule mangelfuld. På den anden side set kræver det ikke specielt meget af dit grafikkort at kunne følge med på 75 Hz, og du kan dermed undgå at skulle investere i ny hardware til at matche skærmen, som du ellers ofte er nødsaget til, hvis du pludselig skifter til eksempelvis 144 Hz.

Skærmen kommer med AMDs FreeSync-teknologi, hvilket er med til at give dig den bedste spiloplevelse, og den kan vippes frem og tilbage alt efter spillestil og præferencer. Du får altså her en temmelig stor skærm, som kan følge med til de fleste spil, og som stadig er til at komme i nærheden af. Det er altså et godt bud på en fornuftig skærm til dig, som gerne vil have et bedre billede, men som ikke har økonomien til at investere i en af de helt dyre luksusudgaver!

Luksusmodellen fra Acer

Dette monster af en skærm – modellen Acer Predator X34 – er en kombination af alle de bedste features, der er på markedet lige nu! Den koster omkring 8000 kroner, men du får virkelig også noget for pengene! Vi har her at gøre med en skærm på 34”, så du har et lækkert, stort billede foran dig. Desuden er skærmen buet, hvilket giver dig en panoramisk spiloplevelse, og den har en opløsning på maksimalt 3440x1440 pixels, hvilket er din garanti for et knivskarpt billede!

Opdateringshastigheden er på 100 Hz, og det er temmelig fint. Man kunne måske godt have ønsket sig op mod 144 Hz, men det er ganske solidt og er væsentligt bedre end de helt almindelige computerskærme på 60 Hz. Desuden er det meget forskelligt, hvor stor forskel brugere oplever ved at gå fra 100 Hz til 144 Hz, og for langt de fleste er 100 Hz fuldkommen tilstrækkeligt! Dette er imidlertid værd at overveje, inden du investere i lige netop denne skærm fra Acer. Ud over at opløsningen er høj, og opdateringshastigheden også er ganske glimrende, kommer modellen med indbygget G-Sync! Som du nok er klar over efterhånden, er dette virkelig en fordel, hvis du spiller spil, hvor det ofte går rigtig hurtigt! Kombinationen af den store skærm, den gode opløsning og G-Sync-teknologien gør, at du får et virkelig lækkert billede og en fremragende spiloplevelse, og denne skærm fra Acer er altså en magtdemonstration uden lige, når det kommer til det visuelle output!

Skærmen kan justeres i højden og kan vippes frem og tilbage, men den kan ikke drejes. Dette er dog oftest heller ikke nødvendigt, så længe det andet kan justeres, og hvis endelig man ønsker at kunne dreje skærmen til eksempelvis portrætformat, kan man altid montere den på en arm eller en anden drejemekanisme. Skærmen er i 21:9-format – altså widescreen – og så understøtter den 1,07 milliarder farver! Responstiden er imidlertid temmelig høj i forhold til det, vi før har set. Den ligger på 4 ms, og oftest er gamerskærmes responstid på blot 1 ms. Om dette er væsentligt for dig er svært at sige, men det er værd at være opmærksom på. Til gengæld får du med denne skærm et rent luksusbillede, som helt sikkert ikke vil skuffe!  Bedste gamer stolgamer bærbargamer pcgamer tastaturgamer headsetgamer musgamer bordgaming router.