Asus
Anmeldelse

MSI VIGOR GK50 Gamer Tastatur

Avatar for Redaktionen
Skrevet af: Redaktion
Anmeldelser | 1. april 2020, 11.39

MSI har været en del af gamermiljøet i mange år. Først med PC-komponenter som eksempelvisgrafikkort og bundkort, men der er virkelig kommet fart og kvalitet i deres sortiment af gamer muse, headset og tastatur. Vi har fået fingrene i deres nyeste tastatur, som vi selvfølgelig har testet for jer.

Low profile på den fede måde...

MSI VIGOR GK50 Low profile er et mekanisk tastatur med low profile på den fede måde, da man har taget alle knapper og hævet dem op fra selve tastaturpladen, de er monteret på. Du får en børstet metalplade som top, som er ægte metal og ikke blot billig plast, der ligner. Sidst men ikke mindst får du også de vildeste RGB farver og effekter, endda så mange at det er utroligt, at MSI ikke har smidt RGB ind i produktnavnet. Herunder kan du se MSI’s egen video omkring produktet, sammen med nogle af de fede RGB effekter.

Hvad får du i pakken?

Du får udover tastaturet to ekstra knapper i form af CTRL og ALT som "convex" knapper, så fremfor at bue en anelse ned så buer de lidt op, hvilket skulle være ekstra komfortabelt, hvis man bruger præcis de knapper, mens man spiller. Du får selvfølgelig også en tang til at fjerne de nuværende knapper samt en manual.

Er det noget der dur?

Det må man sige, at det gør. Det er efterhånden lang tid siden, at jeg har haft hænderne i et low profile tastatur, men det er altså noget, der virker! Det skyldes i høj grad, at man har hævet knapperne tilpas meget til, at man ikke får den fuldstændig flade fornemmelse, men du har stadigvæk super hurtige taster med lav vandring.  

Når man skifter fra et tastatur til et andet, skal man ofte bruge lidt tid på at vænne sig til det nye layout, men her er GK50 utroliglet at gå til, da den bruger et klassisk setup, hvilket er en god ting. 

Justering

Der er god mulighed for justering af vinklen på tastaturet på præcis samme måde, som man ser det ved mange andre produkter. Jeg sys dog personligt, at den vinkel produktet har uden hævning, er rigtig god, hvilket er vigtigt, da du hæver toppen af produktet markant, når de 2 plastik klips foldes ud.

Hvad med software?

Du behøver som sådan ikke at gøre brug af MSI Dragon Center, da du kan skifte effekt ved hjælp af MSI Dragon knappen lige til højre for Windows i kombination med INS. Hvis du virkelig ønsker at nørde med farver og effekter, så vil jeg klart anbefale, at man henter det (DOWNLOADE HER). Som standard er der fuld smæk på RGB og alle farverne, men man kan finde frem til nogle ret lækre effekter, og få dem tilpasset farverne i ens setup.

Prisen, er den okay?

Jeg vil bestemt mene, at prisen på 689 kr. er fair for dette tastatur. Du har et stykke udstyr, som du kan have med dig i mange år frem, og kvaliteten af de enkelte komponenter er også derefter. I en tid hvor mange high-end tastaturer koster +1.000 kr., så er det rigtig fint, at kunne finde et tastatur til en del under. 

Konklusion

Det er et virkelig solidt tastatur, der har den rette størrelse, er nem at gå til, er prissat korrekt og tilbyder fortsat uovertruffen mulighed for individuel opsætning igennem velfungerende software. Husk at få bestille den Nordiske Edition/ND når du køber. Vores test er lavet med et US layout, og vi blev lidt trætte af, ikke at kunne se æøå eller ?=/ på tastaturet i længden.

Vores henvisning til køb hos Proshop er selvfølgelig med Nordisk Layout :)

gaming.dk vurdering
Det gode og det dårlige
  • Størrelse
  • Low profile
  • Pris
  • Kan ikke komme på noget

Flere anmeldelser