Asus
Anmeldelse

DUTZO Pista V2 - Gamer Stol

Avatar for Redaktionen
Skrevet af: Redaktion
Anmeldelser | 25. september 2019, 14.36

Danmark har fået en ny spiller på markedet for gamer stole. Produktkategorien for stole lavet specifikt til gamerne, er nok det område, som har oplevet den største vækst foruden selve computerne.

Ikke desto mindre har en af Danmarks største webshops indenfor IT og gaming udstyr Proshop.dk valgt at skabe deres eget brand, da de mener, at kunne skabe et endnu bedre produkt selv. Det nye brand går under navnet DUTZO, og du er måske støt på navnet tidligere, hvilket skyldes, at DUTZO også dækker over Proshops linje af gamer PCs og en række andre produkter, som eksempelvis gamer-headset mm.

Vi er rigtig glade for at få muligheden for at teste deres nye gamer stol, da vi har mere end 2.000 månedlige besøgende, der bruger vores guides og anmeldelser til at finde deres nye stol.

Eftersom produktet DUTZO Pista V2 er lavet specifikt for at kunne tage kampen op med produkter som Arozzi Verona V2 (1.899,-), som vi også har på kontoret, indeholder denne anmeldelse også lidt utraditionelt en del sammenligningsbilleder. Yderligere har vi også sendt et andet dansk brand ind i sammenligningen, da vi p.t. har Nordic Gaming Heavy (1.999,-) stående. 

Førstehånds indtryk

Jeg har valgt at springe let og elefant henover den del, som har med selve samling af produktet at gøre. Dette skyldes, at når man har samlet de første 10 gamer stole, så erfarer man, at denne del altid består af det samme. Det tager 5 min. hvis man har 2 tommelfingre, og 10 min. hvis man er født med 10 af slagsen. Så efter blot 5 min. og en 6-8 trin igennem en one page manual, så var dette resultatet.

Kvalitet helt fra bunden

Jeg er normalt ikke tilhænger af, at man går op i for små detaljer, når man gennemgår et produkt, da det i sidste ende har en meget lille betydning for selve brugeren. Men der er en kvalitets detalje ved netop dette produkt, som jeg alligevel mener, er værd at fremhæve og endda sammenligne med de 2 andre stole. For selve bunden på Pista V2, eller det man også vil kalde for benene, er fremstillet af et virkelig lækkert stykke metal. 

Det slår det plastik materiale, der er brugt til Arozzi Verona V2 med længder, og man skal huske, at stolen fra Arozzi altså koster ca. 400,- mere end Pista V2. Herefter har jeg sammenlignet benene, med dem man får ved Nordic Gaming Heavy, og her mener jeg altså stadigvæk, at Pista V2 er bedst. Dog ikke fordi at Nordic Gaming Heavy er lavet af plast, for det er den ikke, men den ruflede/matte overflade på Pista V2 har det mest "eksklusive" look, og kommer ikke til at se lige så snavset ud. (Det er Pista V2 mod midten)  

Hvis vi bevæger os videre til et andet vigtig område for gamer stole, så er det kvaliteten af armlæn. Her er der ikke blevet sparet på noget. Materialet, man har anvendt, er dejlig blødt og behageligt, og føles en anelse bedre end det, der er brugt på stolen fra Arozzi. 

Form og komfort er rigtig god, men hvis vi fortsætter sammenligningen med Arozzi Verona V2, så bliver forskellen langt mindre nu, hvilket billedet herunder også viser. Opbygningen af gamer stole i prisklassen fra ca. 1.500,- og op til omkring 3.000,- er i bund og grund den samme, når det kommer til facon. DUTZO Pista V2 er fremstillet med 1 mm. tyk imiteret læder, hvilket sikrer en lang holdbarhed.

Ekstra mulighed for justering

Når vi snakker stole i prisklassen over 1.000,-, er der et par ting, som bare skal være standard, og så er der andre ting, man ikke altid får med. Ved DUTZO Pista V2 får man dog det hele med og lidt ekstra, for der er også gjort plads til justering af armstøtten, hvilket vi som oftest kun ser på stole fra 2.000,- og op. 

Konklusion

Vi giver DUTZO Pista V2 9 ud af 10 mulige point. Den flotte score kommer i lyset af den høje kvalitet, der er gennemgående for produktet. Dette bakker man 100% op med en 3 års garanti, hvilket er ret uhørt for produkter i denne prisklasse, når man tæner på den relativt store slitage, de udsættes for. Alt i alt er dette produkt en vinder i priskategorien 1.000 - 2.000,-., og Proshop.dk har p.t. stolen nedsat til 1.199,-

Alt i alt en kæmpe købs anbefaling fra Gaming.dk 

gaming.dk vurdering
Det gode og det dårlige
  • Høj kvalitet
  • 3 års garanti
  • Pris
  • Innovation

Flere anmeldelser