Asus
Anmeldelse

DUTZO Senshi Gamer Mus

Avatar for Redaktionen
Skrevet af: Redaktion
Anmeldelser | 13. februar 2020, 16.19

DUTZO har gang i en lang række af produkt lanceringer, og vi har taget et kig på en ny gamer mus som skal kunne tage kampen op med de dyrer mærkeprodukter. Navnet på det nye produkt er DUTZO Senshi og med en pris på blot 249,- og et hav af indstillingsmuligheder er det spændende om der er kvalitet nok i produktet.

Specifikationer

Optisk sensor - Pixart 3325
7 programmerbare knapper
200 - 5000 dpi indstillinger
125 - 1000 Hz opdatering
1.8 meters flettet kabel
USB tilslutning
beregnet til højre håndet brug
vægt: 83 gram
sort med RGB lys

Hvad får du i pakken?

Der følger ikke så meget unødvendigt med i pakken fra DUTZO, men du får et par 3M pads til at sætte under mussen når du har slidt det første sæt op, hvilket selvfølgelig er ganske lækkert. Derudover så er produktet pakket flot ind, og du får en god følelse af kvalitet. 

Hvordan føles den?

Med det samme du tager fat i Senshi så tænker du "hold da op den er lækker", og det skyldes i høj grad det lille plateau hvor du placerer din tommelfinger. Det er super dejligt at have støtte til ens tommelfinger, noget man sjældent finder når man normalt er bruger af de populære esports produkter. Når man bevæger sin hånd meget rundt på mussen igennem spil, vil man dog også opdage at kanten ved ens tommelfinger godt kan virke lidt skarp, men det er nok nærmere et spørgsmål om at man skal slippe af med dårlige vaner som er kommet fra at bruge meget simple muse som ZOWIE og SteelSeries. 

Indstilling af DPI

Der er massevis af muligheder når det kommer til at opnå ens favorit indstilling. Der er mulighed for at opsætte hele 6 settings, fremfor de 2-3 muligheder man normalt har, dermed ikke sagt at man får brug for det, men det virker nemt og hvis man ikke er tilfreds med de 6 standard muligheder, kan du selv justere disse ned til 100 DPI af gangen. 

Samtidig kan du også ændre i hvilken farve der skal bruges til hvilket setup, så hvis du eksempelvis ønsker at spille 800 DPI når du gamer CS:GO, så laver du dette til indstilling 1 og giver den farven rød, og så kan du have en 2500 DPI opsætningen med farven blå til når du bare arbejder ved computeren. Programmet er super intuitiv og let, hvilket er dejligt at se, da det ofte er et område hvor de mindre brands springer hurtigt over. 

Indstilling af Polling Rate(Hz)  

Når det kommer til indstilling af af din polling rate så har du rigtig gode muligheder igen. Her kan der vælges imellem 4 forskellige opsætninger, hvilket er det samme og endda i enkelte tilfælde flere muligheder end du får hos eksempelvis ZOWIE EC2 som plejer at være esports favoritten. De fleste gør dog brug af 500/1.000 hz, lidt afhængig af om man spiller med høj eller lav sens. 

Konklusion 

For et produkt som blot koster 249,- så får du virkelig meget for pengene med Dutzo Senshi. En mus som klarer opgaven den bliver stillet, og samtidig er opdateret til de nyeste standarder indenfor gaming muse. Hvis du er til farver og lir så er der også mange fede detaljer på denne mus, dog ikke så "pang" at man ikke kan lave et stilrent setup som kan bruges af alle. 

Hvis produktet skulle have haft 9 eller 10 så er vi nede i de helt små detaljer som materiale og innovation, men ved en mus der blot koster 249,- i vejledende pris, så er det vel egentlig slet ikke fair at kræve denne slags, så dette er så godt som det bliver i kategorien!  

   

gaming.dk vurdering
Det gode og det dårlige
  • Pris
  • Justering
  • Precision
  • Skarp kant

Flere anmeldelser