IEM Rio Majoren fik gennemført sine to første kvartfinaler i går. Her så vi Outsiders gå videre efter en 2-0 sejr mod fnatic, mens MOUZ overraskede mod Cloud9, da det europæiske hold sejrede 2-1. I dag spilles de to andre kvartfinaler. Her starter Heroic ud mod Spirit, hvorefter vi får et brag af et opgør, når FURIA og Na'Vi støder sammen.

Heroic er de større favoritter til at vinde opgøret mellem dem og Spirit, hvilket de blandt andet er fordi, at de har flere individuelle spillere, og samtidig har præsteret stærkt på det seneste ved blandt andet at besejre Astralis, fnatic og Liquid. Spirit skal dog ikke undervurderes, da de også har vundet over Liquid, og samtidig har de spillere som w0nderful, der virkelig spiller som en verdensstjerne på hans gode dage.

I det efterfølgende opgør skal FURIA og Na'Vi dyste, og selvom Na'Vi har de bedre individuelle spillere, er dette en 50-50 kamp. FURIA kommer til at have en stærk fordel i form af tilskuerne, og det kan være lige det der skal til at besejre Na'Vi.

Kampene for i dag er:

  • 18:00 - Spirit vs. Heroic
  • 21:30 - FURIA vs. Na'Vi

Kampene streames live på ESLs Twitch, som du finder ved at klikke her.

Majoren færdigspilles den 13. november, og den samlede præmiepulje til Majoren er på hele 9,5 millioner kroner, hvor vinderholdet sikrer sig 3,8 millioner kroner.