Som gamer ved man, at der er et utal af vigtige ting, som man bare skal have styr på. Der er mange ting, som er helt basis, men i gamerverdenen bliver basistingene nødt til at være helt i orden. Disse basisting er vigtige, ligegyldigt om du spiller som en fritidsinteresse, eller om du er professionel. Det kan være svært at få helt styr på de forskellige produkter, som findes på markedet. Det gælder alt, hvad man skal bruge for at kunne spille ordentligt – alt lige fra selve din computer og dit headset til din stol og dit gamer bord. Alle de ting skal helst være helt i orden, for at du kan spille og yde dit bedste. Samtidigt er komforten også vigtig, da man jo ofte sidder og spiller i lange perioder ad gangen. Det vil sige, at man skal have øje for både komfort og funktionalitet og selvfølgelig ikke glemme det overordnede design, når man køber ind til den gode spilleplads.

Se massevis af gamer borde her

gamer bord

Hvorfor købe et gamer bord?

Det kan godt virke lidt fjollet at skulle købe et bord specifikt til gaming. Men hvis man tænker lidt over grundene til at købe et bord, som specifikt skal bruges til gaming, kan det faktisk give rigtig godt mening. For det første er der tit meget udstyr, heriblandt nogle store og tunge ting, som er nødvendige, når man gamer. Derfor er det en stor fordel at kunne have dem stående ét fast sted, fremfor at man bliver nødt til at dele pladsen og bruge den til andre aktiviteter. Hvis man har et område, som kun er dedikeret til gaming, ved man også, at der ikke lige pludseligt ligger lektier, regninger eller andre spændende ting og roder. Når tingene er delt op bliver det væsentligt nemmere at holde orden på sagerne. Ligeledes kan du også sørge for at holde styr på alt det gamer-relaterede, så du ikke lige pludseligt får rodet rundt med dét på køkkenbordet. Den helt korte begrundelse for, at du har brug for et gamer bord, vil altså være: Gamer bordet hjælper dig til at få det bedste overblik og et godt miljø omkring din gaming.

Hvad kan et gamer bord?

Et gamer bord kan på mange måder godt minde lidt om et helt almindeligt skrivebord – lidt a la dem, du måske har stående på kontoret. Men et gamer bord adskiller sig alligevel. Først og fremmest kan gaming godt kræve enormt meget udstyr. Meget af det nødvendige udstyr optager en masse plads, og derfor er det nødvendigt, at et gamer bord kan rumme det hele. Udstyret kan også være tungt og dermed stille lidt krav til bordets konstruktion. Det er altså ikke nødvendigvis godt nok at købe et par bukke og en krydsfinerplade i Silvan. Kort sagt skal et gamer bord kunne gøre din spilleoplevelse super komfortabel, og så gør det heller ikke noget, hvis det holder i mange år og har et fedt look, som passer perfekt til dig og dine hjemlige omgivelser. Når det så er sagt, kan du jo også sagtens bruge et gamer bord som skrivebord – det vil der næsten kun være fordele i. Her kommer alle de detaljer, som du skal have med i tankerne, når du køber dit nye bord.

Materialet, konstruktionen og størrelsen

Dette er de helt basale detaljer, som i sidste ende kommer til at have en enormt stor indflydelse på, om du bliver tilfreds med dit gamer bord eller ej. Med hensyn til materialet skal du tænke på stellet og selve bordpladen. Stellet skal helst være stabilt og holdbart, så her kan det være fornuftigt at vælge et tungt stel. Så kan du også regne med, at det holder i flere år. Bordpladen skal også helst være solid, så den kan give dig et godt, stabilt underlag for dine udfoldelser. Stabilitet og holdbarhed er altså de vigtigste nøgleord, når det kommer til dit nye gamer bord. Derudover er størrelsen selvfølgelig også af stor vigtighed. Du skal have et bord, som størrelsesmæssigt kan opfylde dine behov. Derfor skal du lige overveje, hvor meget udstyr der skal være plads til. Der er jo stor forskel på, om du foretrækker at spille fra en bærbar, eller om du har brug for tre store skærme, fuldt stereoanlæg og meget mere. Det ville være så ærgerligt at komme hjem med et lækkert bord kun for at indse, at det slet ikke kan rumme alt dit udstyr – så sørg for at have dine behov helt klargjorte.

Bordets udformning og komforten

Komforten er rigtig vigtig, hvad end du kun spiller i korte perioder eller i længere perioder ad gangen. Derfor skal du sørge for at være opmærksom på, hvilke muligheder der er for at indstille bordet, så det kan give dig den helt rette komfort. Først og fremmest kan du tænke lidt over, hvilken udformning bordpladen har. Bordet kan være helt firkantet, og det kan være helt fint. Det kommer an på dine behov og ønsker. Du kan også få borde, hvor bordpladen har en buet form i den ene side, så du kan sidde med en mere behagelig afstand til både skærme, mus og tastatur. Derudover skal du gerne kunne indstille på højden, så du får en indstilling, som passer perfekt til din krop. Når det kommer til komforten, må man endelig ikke glemme, at man opnår et fantastisk niveau af komfort ved at kombinere et lækkert gamer bord med en gamerstol af samme gode kvalitet.

Detaljerne, som gør gamer bordet så specielt

Der er mange fede ting ved at købe et bord, som er særligt egnet til computerspil, og du skal sørge for at holde øje med, hvilke features du får med, når du vælger dit bord. Nogle af de detaljer, som kan gøre hele din gaming-oplevelse lidt federe, ligger nemlig i bordet. Eksempelvis findes der mange borde, hvor et stort areal af bordpladen har funktion som en musemåtte. Det kan være vanvittigt praktisk, når man sidder og koncentrerer sig, da man så ikke behøver at fokusere så meget på at holde musen på måtten. De gode borde hjælper dig også med at holde godt styr på kablerne, som der jo unægteligt kan være en hel del af. Ikke nok med at der er mulighed for at gemme kablerne væk for syns skyld, så er det også rart at kunne pakke dem væk og vide, at der er helt styr på dem. Derudover vil du også kunne finde borde, som har udskæringer til skærmarme, og det vil helt klart gøre det hurtigere og nemmere at få dit setup til at stå skarpt, lækkert og klar til brug.

Hvad gamer bordet kan gøre for dig

Når du går ud og investerer i et nyt, lækkert gamer bord, investerer du i et sted, hvor du kommer til at tilbringe mange timer. Et godt bord vil kunne give dig rigtig god komfort, så du kan holde til at sidde og spille i både korte og lange perioder, uden at du får ondt i kroppen. Du vil også kunne give dit helt personlige udtryk for design ved at vælge det bord, som har dit yndlingsdesign, og som måske også passer ind i din øvrige indretning. Endeligt får du også mulighed for at få et flot og organiseret udgangspunkt, når du spiller, og det er bestemt noget, du vil kunne værdsætte i lang tid fremover.