Det nok vigtigste udstyr for en seriøs gamer, må være hans gamer mus. Det er alfa omega, at man har det bedst mulige produkt, når det kommer til valget af ens mus. Men lad os med det samme gøre det klart, at hvad der måske er det absolut bedste produkt for dig, ikke nødvendigvis er det for en anden. Vi har nemlig alle forskellige hænder, og dermed har vi også forskellige ønsker og behov når det kommer til valget af vores gaming mus. Vi har fremhævet en række forskellige produkter her i artiklen, og disse dækker alene over vores egen personlige holdning til valg af produkt.Vores 3 yndlings gamer muse

Når du leder efter en ny gaming mus, så kan du roligt kontakte danske OGaming fra Vejle, de er eksperter indenfor gaming og har et bredt udvalg af gamer mus

Vi starter selvfølgelig ud med vores egne favoritter, og her har vi kigget lidt bredt rundt indenfor kategorien, således at der er produkter fra 3 forskellige brands, der tiltaler forskellige typer af gamere. Det er dog fælles for dem alle, at de ikke er blandt de billigste produkter på markedet, da pris og kvalitet i en vis grad hænger sammen. Favoritterne har dog det til fælles at der er tale om high end sensorer af den nyeste slags, således er hardware og indmad i disse produkter helt i top.Billige gamer muse

Det behøver ikke altid at være super dyrt at få en god kvalitet, for de fleste producenter af gamer muse har efterhånden også en billigere serie, der giver den samme kvalitet, som deres dyre produkter, men blot i en udgave med færre af de nye funktioner. Der er ligefrem typer af spil, der tiltaler de lidt mere simple produkter. Her er CS:GO nok et af de bedste eksempler på, at det ikke altid behøver at være det absolut nyeste produkt, der er favoritten. Mange husker nok tilbage til omkring år 2000, hvor Microsoft lavede nogle af de absolut bedste gamer muse til Counter-Strike, som også blev brugt af de professionelle i mange år efter produktet udkom. Herunder får i 3 eksempler på produkter, som med garanti kan løfte dine behov, når det kommer til gaming.De tre produkter har skåret alt ekstra lir væk, og i stedet får man en fornuftig sensor som er super præcis i et ret simpelt design. Alle produkter har det meget klassiske og simple look, da man her kan spare penge i udvikling og research hos producenterne. Sammenligner man med vores 3 yndlings produkter, er der heller ikke taget højde for hvordan hånden passer 100% til produktet, men det er også svært at få plads til ved et produkt til under 300 kr. Er du ikke en hardcore gamer som bruger 10+ timer om ugen på spil, så vil disse produkter være langt rigeligt, og ikke mindst får man et langt bedre produkt end det er tilfældet ved en almindelige kontormus.

SteelSeries gaming muse

Steelseries gaming mus

SteelSeries er et dansk gaming brand, som vi kan rigtig være stolte af. Branded er verdenskendt, og har eksisteret i efterhånden 20 år. De er nyskabende, når det kommer til udvikling af produkter, hvor de konstant skubber baren for hvilken teknologi, der kan udnyttes i kampen om at forbedre esports spillerne. De har altid henvendt sig til de personer, der aktivt dyrker esport. SteelSeries laver produkter, som især henvender sig til FPS spillerne, og det var igennem spillet Counter-Strike, at de fik deres helt store gennembrud, da det simple og minimalistiske design bygget omkring udstyr af en høj kvalitet, tiltalte enhver ung og ambitiøs spiller. Når du kigger efter produkter fra SteelSeries, skal du dog være opmærksom på at kigge efter listen over specifikationer for produktet. Dette skyldes, at mange af deres produkter bærer designs, der er så ens, at det kan være svært at skelne mellem deres absolut bedste produkt og de billigere udgaver til blot 300 kr. SteelSeries laver dog ikke kun muse, og derfor kan du også tage et kig på vores guide for headset og tastaturer.

SteelSeries har i en lang periode gjort brug af navnene Rival og Sensei til deres gaming muse, og de har netop lanceret deres seneste udgaver af disse produkter. Både Rival og Sensei findes i forskellige modeller kaldet 100, 300, 310, 500 osv. hvor det både er materiale, hardware og design som bliver bedre efterhånden som man går op af stigen. SteelSeries Rival har især været elsket af CS:GO fans verden over, da det er deres "go to" produkt i et yderst krævende FPS spil. Det specielle ved den nye 310 serie er at vi her har med verdens første 1 til 1 tracking sensor at gøre. For år tilbage var det smarte at man kunne programmerer muse til at speede op og ned i fart, alt efter hvad der var behjælpelig i situationen, men dette er uholdbart i spil som CS:GO hvor personen er nød til at vide præcis hvor meget deres markør flytter sig ved en given håndbevægelse. Dette er nu blevet utrolig let ved tilføjelsen af Rival og Sensei 310.

Razer gaming muse

razer gaming musRazer er et amerikansk firma, der blev stiftet tilbage i 1998. De er kendt for deres muse, men har også lavet tilbehør som tastatur, headset og musemåtter.

Razer har kontor i 9 forskellige lande verden over, og er set som det største gaming brand i USA, EU og Kina med støtte fra virksomheder som Intel. Rejser man til Kina vil det endda også være muligt at gøre et besøg i en af de 6 RazerStores som findes i landet, hvor den seneste af disse netop er blevet åbnet her i 2017. Razer er også en ren magtdemonstration når det kommer til præmier, hvor de i år endnu engang har vundet "Best of CES", som er deres syvende år i træk. Derudover har Razer lavet et opkøb af en anden virksomhed her i 2017, da de opkøbte Nextbit. Dette var et strategisk træk i forbindelse med deres lancering af en smartphone i November dette år. Razer ønsker derfor at bevæge sig ud i et helt nyt område, dog fortsat med gaming som deres passion, da deres nye smartphone har flere features som tilgodeser gaming.

Razer har især været kendte for at lave muse med mange ekstra knapper, således de kunne bruges til eksempelvis World of Warcraft. Razer er også kendt for at lave laser muse med en helt ekstrem høj DPI. Firmaet blev stiftet af en ingeniør, hvilket gjorde det muligt at udvikle disse muse, som ramte 1000 DPI, imens konkurrenterne fortsat rodede rundt på 200-400 DPI. Razer har vundet mange priser for deres produkter, der har taget navn efter forskellige slanger, med eksempelvis Boomslang, Diamondback og Copperhead.

Roccat gaming muse

roccat gaming mus

Roccat er et relativt nyt brand sammenlignet med nogle af de andre, vi har taget et kig på. Roccat er et tysk gaming brand, der har eksisteret i ca. 10 år. De fremstiller muse som deres kernekompetence, men derudover laves der også musemåtter, tastaturer, headset og andre former for tilbehør. Roccat går helhjertet ind i esport, og der gik ikke lang tid, før det første Team Roccat opstod. De har blandt andet haft et hold, der deltog i Europas bedste League of Legends turnering, LCS. Derudover har de også haft tilknyttet flere forskellige CS:GO hold til deres brand. Roccat laver lidt en mellemting imellem SteelSeries og de mere avancerede muse, vi ser ved eksempelvis Razer.

Roccat Leadr er alt andet end din almindelige gaming mus, her er funktioner og ekstra funktioner til langt udover dine grænser. Det er kongen indenfor gaming muse, og med et prisskilt på 1.499 kr. er der altså også tale om et bæst uden lige. Du får verdens måske mest præcise trådlåse gaming mus, som gør brug af en helt ny sensor og forbedret trådløs teknologi. Der stilles utrolig store krav til trådløse gaming muse, da reaktionstid og det at man kan stole på sit "våben" er alting for den seriøse udøver af esport. Derfor har de trådløse gaming muse også haft svært ved at slå igennem til forbrugerne. Men det ønsker Roccat at gøre op med i forbindelse med deres lancering af Leadr. Produktet er også blevet taget yderst godt i mod rundt omkring i gaming verdenen, hvor den i gennemsnit scorer 8,7 ud af 10 mulige set på tværs af mere end 20 anmeldelser fra både Danmark og udlandet. Gamer pcgamer stolgamer skærmgamer bærbargamer tastaturgamer headset og gamer bord