Det nok vigtigste udstyr for en seriøs gamer, må være hans gamer mus. Det er alfa omega, at man har det bedst mulige produkt, når det kommer til valget af ens mus. Men lad os med det samme gøre det klart, at hvad der måske er det absolut bedste produkt for dig, ikke nødvendigvis er det for en anden. Vi har nemlig alle forskellige hænder, og dermed har vi også forskellige ønsker og behov når det kommer til valget af vores gaming mus. Vi har fremhævet en række forskellige produkter her i artiklen, og disse dækker alene over vores egen personlige holdning til valg af produkt. 

Se alle gamer muse her

Pris 499,- 549,- 599,-
Model HyperX Pulsefire FPS SteelSeries Rival 310 Roccat Kone Pure
link Køb den her Køb den her Køb den her

Hyperx gamer mus

Roccat kone pure owl

Vores 3 yndlings gamer muse

Vi starter selvfølgelig ud med vores egne favoritter, og her har vi kigget lidt bredt rundt indenfor kategorien, således at der er produkter fra 3 forskellige brands, der tiltaler forskellige typer af gamere. Det er dog fælles for dem alle, at de ikke er blandt de billigste produkter på markedet, fordi at pris og kvalitet oftest går hånd i hånd.

Pris 649,- 798,- 799,-
Model Roccat Kone EMP SteelSeries Rival 700 Razer Naga Hex v2
link Køb den her Køb den her Køb den her

roccat kone emp

Steelsereis rival 700

razer naga hex

Billige gamer muse

Det behøver ikke altid at være super dyrt at få en god kvalitet, for de fleste producenter af gamer muse har efterhånden også en billigere serie, der giver den samme kvalitet, som deres dyre produkter, men blot i en udgave med færre af de nye funktioner. Der er ligefrem typer af spil, der tiltaler de lidt mere simple produkter. Her er CS:GO nok et af de bedste eksempler på, at det ikke altid behøver at være det absolut nyeste produkt, der er favoritten. Mange husker nok tilbage til omkring år 2000, hvor Microsoft lavede nogle af de absolut bedste gamer muse til Counter-Strike, som også blev brugt af de professionelle i mange år efter produktet udkom. Herunder får i 3 eksempler på produkter, som med garanti kan løfte dine behov, når det kommer til gaming.

Pris 399,- 299,- 299,-
Model Razer Abyssus v2 SteelSeries Rival 100 Gold Roccat Kiro 
link Køb den her Køb den her Køb den her

razer abyssus

steelsereis rival gold

roccat kiro gaming mus

SteelSeries gaming muse

Steelseries gaming mus

SteelSeries er et dansk gaming brand, som vi kan rigtig være stolte af. Branded er verdenskendt, og har eksisteret i efterhånden 20 år. De er nyskabende, når det kommer til udvikling af produkter, hvor de konstant skubber baren for hvilken teknologi, der kan udnyttes i kampen om at forbedre esports spillerne. De har altid henvendt sig til de personer, der aktivt dyrker esport. SteelSeries laver produkter, som især henvender sig til FPS spillerne, og det var igennem spillet Counter-Strike, at de fik deres helt store gennembrud, da det simple og minimalistiske design bygget omkring udstyr af en høj kvalitet, tiltalte enhver ung og ambitiøs spiller. Når du kigger efter produkter fra SteelSeries, skal du dog være opmærksom på at kigge efter listen over specifikationer for produktet. Dette skyldes, at mange af deres produkter bærer designs, der er så ens, at det kan være svært at skelne mellem deres absolut bedste produkt og de billigere udgaver til blot 300 kr. SteelSeries laver dog ikke kun muse, og derfor kan du også tage et kig på vores guide for headset og tastaturer.

Razer gaming muse

razer gaming musRazer er et amerikansk firma, der blev stiftet tilbage i 1998. De er kendt for deres muse, men har også lavet tilbehør som tastatur, headset og musemåtter. Razer har især været kendte for at lave muse med mange ekstra knapper, således de kunne bruges til eksempelvis World of Warcraft. Razer er også kendt for at lave laser muse med en helt ekstrem høj DPI. Firmaet blev stiftet af en ingeniør, hvilket gjorde det muligt at udvikle disse muse, som ramte 1000 DPI, imens konkurrenterne fortsat rodede rundt på 200-400 DPI. Razer har vundet mange priser for deres produkter, der har taget navn efter forskellige slanger, med eksempelvis Boomslang, Diamondback og Copperhead.

Roccat gaming muse

roccat gaming mus

Roccat er et relativt nyt brand sammenlignet med nogle af de andre, vi har taget et kig på. Roccat er et tysk gaming brand, der har eksisteret i ca. 10 år. De fremstiller muse som deres kernekompetence, men derudover laves der også musemåtter, tastaturer, headset og andre former for tilbehør. Roccat går helhjertet ind i esport, og der gik ikke lang tid, før det første Team Roccat opstod. De har blandt andet haft et hold, der deltog i Europas bedste League of Legends turnering, LCS. Derudover har de også haft tilknyttet flere forskellige CS:GO hold til deres brand. Roccat laver lidt en mellemting imellem SteelSeries og de mere avancerede muse, vi ser ved eksempelvis Razer.


319
Paracon
649 kr.
35
Sort
1199 kr.
39
Nip
2799 kr.
37
Billig
649 kr.
366
AKRacing
2689 kr.