Det vel nok mest efterspurgte gaming produkt efter computeren, er "Gamer stolen" her i 2017. Det er egentlig også ganske fornuftigt, når man ser på hvor awesome smarte computere, muse og tastaturer der spilles på, så er det bare ikke altid at den billige Ikea kontorstol gør noget godt for ets spilværelse.

Se 100 gamer stole

Hvis man er fuldstændig ligeglad med vores meninger omkring valg af gamer stol, kan man også bare selv tage et kig på det store udvalg ved linket herover. Men for at gøre det let og overskueligt for alle, har vi valgt at dele produkterne op i forskellige kategorier, og så kåre en top 3 i hver af disse. Således finder man både den billigste gamer stol til blot 649 kr. samt den absolut fedeste af slagsen til hele 3200 kr. eller voksen udgaven som klarer +120 kg.

Gamer stol - Max 999,-

I starten var det rigtig svært at få en ordentlig gamer stol til denne pris, da det ofte bare var en "almindelig" kontorstol, med lidt fancy farver. Du får fortsat ikke et vidunder af en stol, men der er kommet LANGT mere kvalitet ind på markedet i den billigste kategori. 

Pris 619,- ( Pris vinderen) 749,- (Bedste design til prisen) 999,-
Model Paracon RANGER  Nordic Gaming Challenger DON ONE Belmonte
Link Køb den her Køb den her
Køb den her

Gamer stol - Max 1.999,-

Nu er vi kommet frem til kategorien for de rigtig spændende stole, hvor man får en masse ekstra funktioner og komfort. MEN, dette er også kategorien hvor man hurtigt kan blive snydt, for der er mange producenter derude som laver stole til omkring 1.500,- men deres egentlig værdi matcher knap nok de bedste stole fra kategorien under 1.000,-. Vi har fundet 3 af de bedste indenfor budgettet, hvor du får en stol som matcher prisen.

Pris 1.199,- ( GDK ANBEFALING) 1.449,- (Stil + komfort) 1.989,- ( Bedste brand)
Model NorthQ High Performance Nordic Executive DXRacer FORMULA
Link Køb den her Køb den her
Køb den her

Gamer stol - Ubegrænset budget

Hvis du for alvor skal slå dig løs kan du virkelig få nogle lækre stole, men du køber også nemt katten i sækken i denne kategori. Det er klart at man får mest value for money i kategorien under 2.000,-, men bevæger vi os længere op dukker der et par helt unikke og lækre gamer stole frem!

Pris 2.089,- ( Bedste XL stol) 2.589,- (Bedste design) 4.399,- ( BOSS....)
Model Arozzi Toretta XL AKRACING PREMIUM DXRacer BOSS
Link Køb den her Køb den her
Køb den her

Specielle hold stole

De professionelle hold ønskede hurtigt at udvikle deres egne gamer stole sammen med producenterne. Her var det især DXRacer som hurtigt meldte sig på banen med et samarbejde hos CLG eller også kaldet for Counter Logic Gaming. Dette gav en række af helt unikke produkter som holdets fans og spillere nu begge kunne nyde godt af. Selv idag er de hold inspirerede stole nogle af de bedst sælgende, og du skal være virkelig hurtig for at få fingrene i eksempelvis DXRacer NiP udgaven, som næsten altid er udsolgt.

Denne trend med Gamer stole dekoreret med holdenes farver og logo vil kun vinde mere frem. Dette er et helt nyt område som gør det muligt for de store hold at skabe en indtjening, som kan bruges på at udvikle deres gaming huse og lønne de mange spillere og ansatte som er en del af den underholdning vi efterhånden kan se på hver eneste weekend.

Pris 2.789,- 2.789,- 2.789,-
Model DXRacer fnatic Gamer Stol DXRacer mousesports Stol DXRacer CLG (Ikke på lager)
link Køb den her Køb den her Køb den her

clg gamer stol

Hvad er det lige præcis der kendetegner en gamer stol? Jo det vil vi forsøge at forklare her. Når du kigger på en gaming stol vil du med det samme kunne se at mange ting kommer direkte fra racerbiler, og dette er faktisk helt korrekt. Selve gamer stolens ryg har samme opbygning og støtte som dem man bruger i mange racerbiler.

Der hvor dette er mest tydeligt er ved de 2 huller som er placeret på hver sin side at dit hovedet, disse bruges normalt til selen som der bruges i en racerbil, da disse har 5 punkter, derfor også kaldet en 5 punktssele. Her går kommer der nemlig 2 spænder, 1 igennem hvert af disse 2 huller, og det hele samles omkring livet på personen.

Men er der egentlig nogen grund til at vi har disse på en gaming stol? JA, for det ser jo hamrende sejt ud, og vi er egentlig ligeglad med om vi skal bruge sele eller ej. Disse stole tiltaler os især ved det udseende som de har fået.

Hvilke mærker skal man vælge?

DXRacer gamer stol

DXRacer stole

En DXRacer stol er det helt rigtig valg for den meget seriøse gamer. DXRacer samarbejder med alle de store eSport´s hold rundt i hele verden, og har været på markedet lige fra starten. Her får du altså den absolut bedste kvalitet sammen med de skarpeste designs.

Ønsker du et specielt design, eller evt. et med dit favorit hold, så er DXRacer også det rigtige sted at gå hen, de har lavet en masse designs i samarbejde med eksempelvis hold som Dignitas, NiP og fnatic. Det er ofte også en DXRacer stol som man ser rundt til diverse LAN turneringer i hele verden.

DXRacer laver efterhånden så mange flotte og pæne stole, med en lang række af fordele til de mennesker som bruger mange timer i dem hver eneste dag, at de nu også leverer til en lang række af kontorer hvor de bruges til folk der ikke spiller.

DXRacer har en række af forskellige stole, FORMULA, Drifting, MAXIMUM og Racing series. Hvor Formula er den mest brugte af disse. Maximum serien kan klare helt op til 150 kg. imod de 120 som Formula og Drifting er lavet til. I Racing serien finder vi de flotte og specielle udgaver som NiP, CoD og NaVi.

DXRacer har været den nok største spiller indenfor gaming stole og eSport. Det er dejligt at se så stort et firma anerkende de bedste spillere og hold, og støtte op om disse præcis som vi ser det ved andre sportsgrene. Udover muligheden for at brande deres lækre produkter for alle os derhjemme, giver det også muligheden for at skabe nogle interessante gaming chairs. Dette sker ofte i samarbejde med det helt store hold indenfor eSport, og det er nogle af disse hold og organisationer vi vil præsenterer dig for her. Desværre er det ikke muligt at købe stole til alle disse hold her i Danmark, og mange af dem har kun været produceret i en kortere periode.

AKRacing gamer stol

akracing stol

AKRacing er blandt de 3 bedste mærker her i verden indenfor gaming stole. De går ikke på kompromis med kvaliteten omkring deres produkter, og de ved derfor hvad der skal til for at lave en ordentlig stol, som ikke bare ser smart ud, men også er fyldt med alle de gode funktioner som er nødvendig ved en ordentlig gamer stol. Er de små 2.000,- lidt over dit budget så tag et kig på vores sektion med Arozzi.

AKRacing lytter til deres kunder, og arbejder derfor sammen med en række af forskellige personer indenfor eSport. Her er det både hele hold som Dignitas, eller enkelte personer som Natu der tidligere var coach hos NiP.

Deres produkter er fremstillet fra en super stærk metal bund, som gør at den kan holde til alt. Herudover har du massevis af indstillingsmuligheder for stolen, som gør at du altid kan indstille den til at passe netop dig og din position under gaming.

AKRacing er faktisk ret nye når det kommer til markedet for gaming stole. De har kun eksisteret siden 2014, hvilket vil sige at de ikke har mere end 2 år i branchen. I forhold til den korte tid de har været en del af gaming, er de dog allerede dybt involveret omkring eSport. Vi kender dem allerbedst fra deres samarbejder omkring Dignitas, hvor vi i øjeblikket har det danske CS:GO hold tilknyttet, men også tidligere har haft et LoL hold, ligesom at Dignitas netop er gået ind i eSport sammen med et helt nyt Overwatch team også. Dette samarbejder har udover en masse god reklame for både akracing og Dignitas også gjort det muligt for os at købe en helt speciel Dignitas udgave af deres stol. Istedet for blot at lave 1 model, har de lavet hele 4 forskellige versioner af denne stol så du selv kan vælge dine farver og designs.

Arozzi gamer stol

Arozzi stol

Arozzi er en del af en stort computer og eSports virksomhed i Sverige. Herfra driver de deres 2 mærker indenfor gamer stole, og det betyder de udvikler rigtig mange nye ting som nogle af de første på markedet. Med arozzi ønskede de at lave et mærke som ikke var for dyre til forbrugeren. Derfor er prisen på disse stole, altid sat helt rigtig i forhold til konkurrenternes, hvor du eksempelvis får en topmodel ved Arozzi for under 2.000,- så koster en basis DXRacer stol nøjagtig det samme.

Arozzi har også et bredt sortiment, hvor du altså både kan få en lækker basis kontorstole med elementer fra de helt dyre gamer stole i en holdbar kvalitet, eller en super lækker top tunet gamer stol med alle de rigtige dele, men til priser lavere end konkurrenternes.

Arozzi blev kendte for deres prisvenlige produkter indenfor denne branche. Tidligere var en ordentlig gamer stol kendt for at skulle koste op imod 2.000,- som minimum, og dette var en meget dyr pris for langt størstedelen af de personer som ønsker en ny stol. Det vigtigste for Arozzi var dog ikke at gå ned på kvaliteten af deres produkter. Det gjorde blandt andet at de lavede Enzo serien som er en super prisvenlig og behagelig gamer stol, som vi alle kan bruge.

I næste række af stole fra Arozzi kommer deres Torretta og især Torretta XL, som er verdens første gamer stol lavet direkte til de store drenge, som kommer op på over 120 kg. Arozzi er stadigvæk idag det eneste firma som laver denne type stole, og tiltrods for ekstra omkostninger omkring produktionen af disse, er prisen stadigvæk konkurrencedygtige med de andre mærker som "kun" klarer op til 120 kg.

En serie som vi her på Gaming-Stol.dk har lagt ekstra meget mærke til er Arozzi Verona, denne stol har et af de bedste designs der er på markedet i en slidstærk kvalitet. Skulle Verona udgaven have et prisskilt som den man ser ved henholdsvis DXRacer og AKRacing ville prisen hurtigt have været omkring 2.400. Du sparer altså ca. 500,- hvis du skal have en tilsvarende stol med samme look hos konkurrenterne.

Computer stol

Er det mon både piger og drenge som kan gøre brug af en ny gaming stol? Det er det helt bestemt, for når det kommer til fordelene ved disse stole, så betyder det intet om man er pige eller dreng. Vores muskler omkring ryggen er bygget op på samme måde, og det er altså både piger og drenge som kan få problemer i ryggen, ved at have en forkert sidestilling over mange timers arbejde eller spil.

Vores erfaring siger faktisk at det måske ligefrem er vigtigere for nogle piger at sikre sig den rigtig sidestilling ved hjælp af en ordentlig stol, end det kan være for drenge og mænd. Dette skyldes at piger og kvinder i højere grad lider af hypermobilitet, som grundet den mindre muskelmasse end drenge, gør at de kan komme ud i nogle positioner som kan være særdeles skadelige på længere sigt for dem. Vi anbefaler derfor altid at du tager et seriøst kig efter en ordenlig stol, da dette skal betragtes på samme måde som din seng, da du bruger stort set den samme mængde tid ved begge dele. Hvor vi godt er klar over hvordan vores nattesøvn bliver hvis det er på en 600,- seng fra Ikea.

Hvis du går meget op i gaming og gerne spiller flere timer om dagen, er det nødvendigt at have en ordentligt gamerstol. Du kan ikke blot bruge en gammel spisebordsstol eller en aflagt kontorstol, men skal derimod have fat i én, der virkelig støtter og gør, at du ikke ødelægger din ryg, selvom du sidder ned i mange timer i streg. Her får du en guide til at finde en god stol til gaming.

Corsair Gaming stol

De lækre T1 race-stole fra mærket Corsair er inspireret af de sæder, du finder i en racerbil, men er designet specifikt til gaming. Stolen er bygget til at yde optimal komfort for dig, der sidder ned i mange timer i træk for at spille dine foretrukne spil. Det betyder, at den er lavet af et solidt stålskelet, som er beklædt med high-density skum af fineste kvalitet! Den kan naturligvis indstilles både i højden og i ryglænet, og derudover har stolen fra Corsair et armlæn, der er mere mobilt end normalt! Dette armlæn kan justeres i alle retninger, hvorved du får den allerbedste position for dine arme, som gerne skal ligge og hvile på armlænet i længere perioder. Desuden er armlænene beklædt med det samme lækre skum som resten af stolen, så dine arme også kan ligge trygt og godt, og du undgår ømhed, fordi de ligger på et stenhårdt underlag af eksempelvis plastik.

Med til stolen hører en lændepude, som du kan sætte af og på, som det passer dig. På den måde kan du selv vurdere, hvordan du sidder mest komfortabelt, og du kan vælge at bruge puden, når du har behov for lidt ekstra omsorg for din lænd. Det samme gælder for nakken, for der følger nemlig også en nakkepude med, som kan yde ekstra støtte, hvis du har gamet i flere timer i streg. Derudover kan du frit bevæge dig rundt på stolen, da den kommer med lækre, bløde hjul, der giver dig optimal bevægelighed, når du sidder og gamer. Hjulene er lavet, så de ikke ridser gulvet, hvis du har brug for at flytte dig lidt, imens du sidder på stolen.

Der er mange fordele ved denne gamer stol, og den er, som nævnt, udviklet specielt til dig, der sidder i længere perioder af gangen og spiller. Derfor koster den selvfølgelig også lidt, men i bytte for at undgå ondt i ryggen og at ødelægge din lænd af at sidde ned, er det vist meget godt givet ud, og faktisk er den i den billigere ende af skalaen, når det kommer til gamer stole! Stolen fås i forskellige farver, så den kan matche resten af dit udstyr, og generelt er designet virkelig lækkert og sender helt sikkert tankerne mod racerverdenen! Stolen her har ikke den typiske vippe-funktion, som man finder ved mange andre kontorstole, men den yder god støtte og komfort, så det er et godt valg, hvis du skal sidde ned i længere tid af gangen!

Paracon Gaming stol

Paracon er et temmelig nyt mærke, som specialiserer sig i at lave gamingudstyr til dig, der spiller meget! Paracon har ikke deres egen hjemmeside endnu, da de endnu er så nye på markedet, men produkterne er helt i top, så du kan med fordel gå forrest og være trendsetteren med dette brand! ROGUE-stolen fra Paracon fås i fire forskellige farvekombinationer, så også her kan du frit vælge din favorit og den, der passer bedst til resten af dit setup. Gamer stolen kommer – ligesom den fra Corsair – med separate puder til lænd og nakke, så du kan indstille stolen, så den passer bedst til lige nøjagtig din krop. Puderne tages af og sættes på med et enkelt klik-system, så det er nemt og ligetil at justere på stolen i løbet af din spillesession.

Hvis du vil ændre på selve stolens proportioner, er dét også muligt med de supermobile armlæn. Her kan du nemlig ikke blot rykke armlænene op og ned, de kan også rykkes længere væk eller tættere på resten af stolen, alt efter hvordan du bedst kan lide at have dine arme, albuer og skuldre placeret. Dette så vi ligeledes ved Corsair, men ved denne ROGUE-stol kan du også dreje armlænene i vinkler, så du for eksempel kan have armene til at hvile i en position, der går lidt længere ud fra kroppen, hvis det er dét, du ønsker. Imidlertid har nogle oplevet, at systemet, der holder armlænene på plads, ikke er helt stærkt nok. Du kan derfor være uheldig at opleve, at armlænene drejer, hvis du for eksempel tager fat i et af lænene for at rykke dig lidt i stolen. Det er naturligvis ikke helt optimalt, men når først du lærer stolen godt at kende, skulle du helst kunne undgå uheld og blot nyde godt af denne drejefunktion.

Som med alle kontor- eller gamer stole, kan du naturligvis også justere højden og ryglænet på denne stol, og det ér bare en nødvendighed. Desuden er der også hjul på stolen fra Paracon, og den har faktisk nogle temmelig store af slagsen, i forhold til hvad man ser på andre stole i samme stilart. De brede hjul gør, at stolen ubesværet kan rulle på alverdens underlag – også gulvtæppe – hvilket helt klart er et plus! Desuden er denne stol i den billigere ende, når det kommer til gamer stole. Gamer stole i denne kvalitet kan nemlig ofte koste flere tusind kroner, men da dette brand stadig er forholdsvis ungt, betaler du ikke for selv mærket, men blot for stolen. Nogle gange kan du nemlig risikere at betale ekstra, blot fordi stolen – eller noget andet udstyr – er fra et bestemt brand, og det er der jo ingen grund til, hvis noget andet fungerer lige så godt. Denne stol koster ikke mere end cirka halvandet tusind, og det er altså ret billigt for en stol i denne kaliber. Den har et fedt design, yder god komfort og er meget justerbar, så du får meget stol for få penge – sandsynligvis fordi mærket stadig er relativt ukendt.

Vi har desuden også lavet en gennemgang af gamer muse, gaming headset, gamer tastatur, gamer skærm, gamer pc og gamer bærbargamer bordgaming router.