Det er ingen hemmelighed, at esporten igennem en længere periode har oplevet en regulær invasion fra fodboldens verden. Flere klubber som FC Schalke 04, Paris Saint-Germain og vores egen danske Brøndby IF har taget skridtet ind i esporten, hvor der både er blevet investeret i League of Legends og FIFA. Selvom North er delejet af F.C. København, så er North ligeligt ejet af Nordisk Film, så det er ikke en ren sportsklub, som de andre. 

Nu melder fodboldstjernen Gerard Piqué sig også ind i kampen. Han annoncerede for nyligt i spansk radioprogram, at han planlægger et stort esports projekt.  

Gerard Pique - FC Barcelona

Piqué gav ikke nogen dybere forklaring på, hvilken esportsgenre hans projekt handlede om - altså om det f.eks. er League of Legends, CS:GO, FIFA eller Starcraft. Men i og med, at Piqué har fødderne dybt plantet i fodboldens verden kunne man godt forestille sig, at han ville fokusere på FIFA. 

Forsvarsspilleren for FC Barcelona sagde, at han vil lave sit eget projekt og ikke købe sig ind i en organisation. Men Piqué er faktisk ikke helt ukendt indenfor gaming-verdenen, da han i 2015 startede et spiludviklingsfirma kaldet Kerad Games - firmaet har siden lavet forskellige applikationer til iOS og Android.

Piqué er dog ikke den første fodboldspiller, som investerer i esport. Tidligere har vi set den brasilianske fodboldlegende Ronaldo, som har købt 50% af den brasilianske esportsorganisation CNB e-Sports. Derudover går det rygter om, at den brasilianske fodboldspiller, og Piqué's holdkammerat, Neymar også overvejer esporten som en fremtidig investering. Mon ikke Neymar ser på CS:GO, da han tidligere har hygget sig med de brasilianske stjerner fra SK Gaming, og spillet noget CS:GO med dem. 

Hvilken esportsgenre tror du, at FC Barcelona spilleren vælger at investere i?