Det ser nu ud til, at Schalke 04 og Valencia m.fl. snart får selskab af et nyt medlem i en eksklusiv klub af europæiske fodboldklubber, der har erhvervet sig et League of Legends hold. Det franske sportsmedie L'Équipe skriver nemlig på deres hjemmeside, at topholdet Paris Saint German, også kendt som PSG, er på et udkig efter et af slagsens. 

PSG, der har sluttet de sidste fire sæsoner af med at vinde den franske fodboldliga, Lique 1, bekræfter, at de i løbet af de seneste måneder har undersøgt mulighederne for at erhverve sig et esports hold. 

Og L'Équipe mener, at PSG muligvis vil indgå et partnerskab med den franske esports organisationen Millenium, der allerede har et LoL hold i Challenger Series.

Et sådant partnerskab ville nemlig gøre det nemmere for PSG at indtræde i esports verdenen og samtidig give Millenium et stærkt økonomisk boost, der måske kan løfte dem op i LCS. Lige nu er LoL holdet nemlig i store vanskeligheder, da det ikke lykkedes dem at spille sig op i LCS til Summer Promotion, hvor efter de mistede en af deres stjernespillere Erik "Tabzz" Van Helvert.

Partnerskabet ville gøre PSG til den første franske sportsorganisation, der investerer i esport, men de ville langt fra være den første europæiske. Tyske Schalke 04, spanske Valencia CF og tyrkiske Besiktas ejer allerede League of Legends hold, mens engelske Manchester City og portugisiske Sporting Lissabon ejer FIFA hold.