De to danske spillere der begge forlod deres tidligere hold, har nu slået sig sammen på det nye hold Crescendo. Holdet har Troels "syndereN" Nielsen som kaptajn, og blev dannet til at spille i The International 2017 EU Qualifiers. 

syndereN var kaptajn for Ninjas in Pyjamas, indtil d. 20 april, hvor han valgte at forlade sin position. Jon "13abyKnight" Andersen spillede for Cloud9, indtil tidligere på måneden, hvor holdet valgte at opløse sig selv.

Du kan læse et interview med syndereN her, som vi bragte med hans tilbagevenden som aktiv spiller.

Udover de to danskere, består holdet også af de tre svenskere med Steve "Excalibur" Ye, Jerry "EGM" Lundkvist og Joakim "Akke" Akterhall. 

Excalibur og Akke spillede begge for Horde tidligere, men holdet blev opløst d. 20 marts og begge spillere har været uden hold siden. EGM blev d. 21 maj smidt af Alliance, efter at holdet har præsteret dårligt i en længere periode. EGM havde derfor travlt med at finde et hold til TI7, da der var roster lock d. 23 maj. 

Det har generelt været en stille roster lock periode, da de fleste store hold ikke har lavet nogle udskiftninger. De mest nævneværdige har været at Axel " Pablo" Källman overtog EGM's plads hos Alliance, og at Jimmy "DeMoN" Ho nu spiller for Complexity Gaming.

Open Qualifiers til The International 2017 finder sted fra. d. 22 - 25 juni og vi ønsker syndereN, 13abyKnight og resten af Crescendo held og lykke med deres rejse til tops!

  • Steve "Excalibur" Ye 
  • Jerry "EGM" Lundkvist 
  • Joakim "Akke" Akterhall
  • Jon "13abyKnight" Andersen  
  • Troels "syndereN" Nielsen