Efter blot få måneder hos Ninjas in Pyjamas, forlader den populære Dota spiller, kommentator og analyst, Troels "syndereN" Nielsen, den populære organisation. 

I slutningen af januar annoncere syndereN at han, sammen med resten af "January 25th", havde skrevet kontrakt med Ninjas in Pyjamas. Den populære organisation sagde at dette skulle være starten på deres nye Dota 2 æra, efter at have stået uden et Dota 2 hold i over et hold.

Det er den svenske spiller Aydin "iNsania" Sarkohi, som skal overtage syndereN's position på holdet. iNsania skal også spille den samme support position, men det vides ikke hvem der overtager rollen som kaptajn på holdet.

syndereN har dog lovet at han ikke stopper med at spille Dota, og at han fortsætter efter han har været til Kiev Major, hvor han er kommentator. Om han har fundet et nyt hold eller om han blot fortsætter som streamer vides heller ikke endnu.

Du kan allerede høre syndereN's sprøde stemme fra næste uge af, hvor han skal kommentere til Kiev Major. Kiev Major kører fra den 24 april - 30 april.
Som syndereN nævnte i vores interview med ham, så vente han tilbage som spiller, da han savnede konkurrencen og team-dynamikken. Så mon ikke, at et andet hold kan få glæde af hans mange talenter.