Det kom lidt som en overraskelse, da Team123 blev inviteret til China Cup 2017, hvor kineserne tidligere har været glade for danskere, som blandt andet Heroic, der vandt International Gaming League tilbage i november.
Senere er det blevet annonceret, at Team123 er kommet under den kinesiske organisation, eFuture, som har signet både et kinesisk lineup og det danske lineup. De spillede også mod hinanden, da de danske drenge kom til Kina.

eFuture.dk spiller om en præmiepulje på knap 700.000 kroner ved China Cup 2017, og selvom de skuffede ved kvalifikationen til danmarksmesterskabet i Århus, hvor de faldt helt fladt på de to sidste maps. Så er de et af de stærkere hold ved China Cup. Online har de set ganske solide ud, hvor de har spillet tæt med GODSENT og HellRaisers. Og som Jonas "netrick" Wenzelsen nævnte i vores optakt til DM, så spiller psyken nok ikke ind på samme måde i Kina, da de ikke er favoritter på samme måde der.

Vi har, inden holdets afgang til Kina, haft fat i Christian "rezex" Bjerregaard, og stillet ham et par spørgsmål til China Cup.


191
Paracon
699 kr.
273
Acer
3180 kr.
174
BenQ
1931 kr.
112
fnatic
2789 kr.
236
Arozzi
1899 kr.

I er endt i gruppe med Fnatic Academy, kender I til dem og de kinesiske hold?


Vi har aldrig spillet mod et kinesisk hold, men har praccet mod Fnatic Academy før, og personligt kender jeg spillerne på Fnatic Acdademy ret godt.
Jeg ser vores chancer i vores gruppe til China Cup som ret gode, og regner stærkt med, at vi kommer godt ud af gruppen. Når det kommer til semifinalen og finalen, regner jeg med, at hvis vi ligger det niveau vi skal, bliver det et godt event for os.

Vi kender ikke så meget til de kinesiske hold, udover at TyLoo har været til mange store events. Det er Henrik "FeTiSh" Christensen (coach) og Dennis "sycrone" Nielsen (igl.), der er i spidsen for at tjekke op på det hold, vi skal spille mod. Men alle på holdet kommer stadig til at gennemgå deres egen forberedning. 

Da vi ikke har et indgående kendskab til den lokale kinesiske scene, og TyLoo efter deres skandale har haft et par rokeringer, så har vi haft fat i en af regionens eksperter, Sudhen "Bleh" Wahengbam. Vi stillede ham et par spørgsmål til de kinesiske hold og chancerne for eFuture.dk

The Asian scene is in a state of flux and no clear best team. I don't see the EU guys having any trouble. I believe Fnatic Academy and eFuture.dk should have no problem reaching the finals in my opinion.

5Power have looked quite strong very recently, BUT it's at a time when TyLoo have slumped and VG.CyberZen has split their core five into two teams. So you really can't read much into their recent form.
dreamScape are underdogs for sure, but I actually believe they have the ability to beat BOF and 5Power. However TyLoo and the EU teams will be beyond them.

Gruppe B, som både Fnatic Academy og eFuture.dk er i, spiller deres kampe i nat, hvor eFuture møder 5POWER kl. 03:00 og Fnatic Academy 06:00. Og Danske Spil ser eFuture og Fnatic som ligemænd.

I den anden gruppe har TyLoo taget to sejre, og dreamScape har sikret sig den anden plads videre til semifinalerne. Turneringen streames desværre ikke på engelsk, men skulle du have lyst til at se de danske drenge i aktion, så kan du se kampene på denne kanal. 

   

Hvis du gerne vil udvide din viden udover de kendte tophold, så kan de anbefales at følge både Bleh og Joe "tolkienfanatic" Cardali på Twitter.