I dag skulle vi finde de to hold fra gruppe D, som skulle følge med Longzhu Gaming, Fnatic, Samsung Galaxy og Royal Never Give Up til næste runde og kvartfinalerne.

Anden runde af gruppespillet har allerede givet flere nervepirrende periode, lige fra Martin " Rekkles" Larsson og Fnatic's mirakuløse præstationer til Jesper "Zven" Svenningsen og G2 Esports mangel på samme.

Herunder kan du se stillingen fra alle grupperne efter anden runde - i morgen skal Nikolaj " Jensen" Jensen sammen med Cloud9 kæmpe for deres mulighed for avancement fra gruppe A.

Gruppe A  Score Gruppe B Score
 SKT  3 - 0  LZ    6 - 0
 C9    2 - 1    FNC    4 - 4
 AHQ 1 - 2 IMT 
2 - 5
 EDG 0 - 3 GAM
2 - 5
Gruppe C  Score Gruppe D Score
 RNG  5 - 1 WE   
5 - 1
 SSG  4 - 2  MSF  
4 - 3
 G2    3 - 3   TSM    3 - 4
 FEN  0 - 6  FW     1 - 5


Tristan " PowerOfEvil" Schrage og Misfits Gaming besejrede Flash Wolves i dagens første kamp, så der var ekstra pres på danske Søren "Bjergsen" Bjerg og hans holdkammerater fra Team SoloMid, da de tog imod kinesiske Team WE fra LPL.

Kineserne startede bedst ud i dagens andet opgør, da WE formåede at få fire turrets i løbet af tre minutter pga. deres meget early-game orienteret team-composition med Caitlyn og Jayce. Denne tidlig føring fra WE resulterede i at Yilang " Doublelift" Peng og resten af TSM måtte opgive to inhibitors efter mindre end 20 minutter og måtte se sig bagud med 10 tusinde guld.

TSM forsøgte, men de kunne ikke stoppe WE med deres tre inhibitors, Baron og en kæmpe føring, så Dennis " Svenskeren" Johnsen og holdkammerater startede dagen ud med et kæmpe nederlag.

WE fortsatte deres dominerende præstationer, da de også besejrede FW i dagens tredje opgør. Dette gjorde kun livet sværere for Kevin " Hauntzer" Yarnell og TSM, som nu var tvunget til at vinde deres næste to opgør imod MSF og FW - ingen sejr over MSF ville betyde ingen kvartfinale for TSM.

Men MSF var kommet for at kæmpe, hvilket kun ses ud fra deres picks, som bl.a. indebar en Yasuo toplane og Blitzcrank support. Holdet fra EU LCS startede bedst ud og prøvede at overraske TSM med en aggressiv tilgang til early-game, men Bjergsen og holdkammeraterne formåede at komme tilbage og kunne efter 25 minutter sikre Baron efter en vunden teamfight i midlanen.

Efter at TSM fik føringen i opgøret, gav de ikke MSF en chance - førstepladsen fra NA LCS kunne besejre holdet fra EU LCS og bevare deres chancer for videre avancement.

Doublelift og holdkammeraterne skulle straks i aktion igen, da de tørnede sammen med FW lige efter sejren og MSF. TSM havde brug for en sejr, og så håbe på at WE kan besejre MSF i dagens sidste opgør, for at sikre videre avancement uden at skulle ud i tiebreakers.

TSM oplevede samme problemer som i deres to forrige opgør, hvor deres early-game var virkelig svagt og der blev lavede mange ukarakteristiske fejl fra Bjergsen og resten af TSM. Imod FW kunne TSM dog ikke formå at komme tilbage ovenpå deres svage start og midlaneren Huang " Maple" Yi-Tang kunne - sammen med holdkammeraterne - tage deres første sejr til Worlds, samt gøre livet surt for TSM.

TSM skulle derfor håbe på, at WE kunne slå MSF i dagens (potentielt) sidste opgør og dermed sikre at TSM skulle ud i en afgørende tiebreaker imod holdet fra EU LCS.

Til at begynde med, så det sort ud for TSM, da MSF kom flyvende fra start og var hurtigt foran med fem tusinde guld og specielt Steven " Hans Sama" Liv på Varus var den helt store helt for holdet fra EU LCS. Men WE har gang på gang vist at deres late-game er fænomenalt, så man skal ikke undervurdere dem. MSF havde nogle enkelte personlige fejl fra bl.a. PowerOfEvil, som gav det kinesiske hold en chance - giv WE en finger og de tager hele armen. Sejren til WE betyder, at TSM stadig havde chancen for en plads i kvartfinalen.

Svenskeren og TSM fortsatte deres ukarakteristiske præstationer i early-game og kom hurtigt bagud imod Barney "Alphari" Morris og MSF - dette var på trods af at Hauntzer på Jayce imod Cho'Gath, men ganks fra Nubar "Maxlore" Sarafian holdte den nordamerikanske toplaner ud af kampen.

Modsat deres første opgør i dag, så smed PowerOfEvil og hans holdkammerater ikke sejren i dette opgør, hvilket betyder at MSF kunne sikre billetten til kvartfinalen og TSM måtte igen (igen) sig farvel til Worlds uden at komme ude af gruppespillet.