Anden uge af Worlds gruppespillet startede endelig og vi fik spandevis af kampe på første dagen. Hele otte kampe bød den på og League of Legends historiens største comeback skete i gruppe B, hvor Fnatic formår at vende rundt på en 0-4 til 4-4 og kommer videre som nummer to i deres gruppe efter at vinde to tie-breakers. Fantastisk dag for europæiske fans.

Første kamp på dagen havde vi Immortals mod GIGABYTE Marines. Immortals kommer ind med en overbevisende sejr sidste gang de mødte hinanden. GIGABYTE Marines formår gang på gang at overraske og bringer ud Urgot i top lanen, som skulle vise sig at være destruktiv over for Immortals. Trần "Archie" Minh Nhựt gang på gang formår at solo kill eller vinde en 1v2 mod Immortals, så split push blev det mest effektive værktøj for GIGABYTE Marines igennem kampen. Der var intet Immortals kunne gøre til sidst og GIGABYTE Marines skubbede for sejren, så de kommer op på en 2-2 i gruppen, som giver dem en delt anden plads med Immortals i gruppen.

Anden kamp fik vi at se gruppefavoritten Longzhu mod Fnatic som stadig mangler at kunne finde en sejr i gruppespillet. Allerede fra pick og ban, lignede det en sejr til Longzhu, hvor Kim "Khan" Dong-Ha får sin allerbedste champion Jayce. Dette skulle også vise sig at være resultatet, hvor Longzhu igen formår at jorde Fnatic over og tage endnu en hurtig sejr. Fnatic har det stramt nu. Den eneste mulighed for at de kan gå videre er hvis de slår både Immortals og GIGABYTE Marines, imens de to taber deres resterende kampe i dag, så vi ender ud i en tre-vejs tie-breaker.


437
BenQ
1931 kr.
554
Paracon
699 kr.
307
fnatic
2789 kr.
11
The
302 kr.
297
Paracon
699 kr.

Tredje kamp for i dag betyder alt for Fnatic, hvis ikke de vinder, er de officielt ude af Worlds. De skal slå Immortals, som de havde et tæt game med i sidste uge, så dette er deres chance for at gøre det godt igen. I starten så det godt ud for Fnatic, de kontrollerede Immortals og forsatte med det. Selv med lidt modgang en gang i mellem kunne Fnatic formå at presse Immortals til deres første sejr ved worlds, dog med stor besvær efter en hektisk første uge og ikke overbevisende sejr over Immortals. Nu hænger Fnatics drømme på at GIGABYTE Marines og Immortals taber til Longzhu og de vinder over GIGABYTE Marines senere i dag.

Fjerde kamp har budt på dagens mest intense kamp mellem GIGABYTE Marines mod Longzhu. Den lægger på ligefod med EDward Gaming vs. SKT T1 kampen. GIGABYTE Marines har Đỗ "Levi" Duy Khánh på Rengar i junglen og Phan "Sya" Trung Toàn på Zilean support, formår de at komme godt fra start, rigtig godt endda. 

Desværre for GIGABYTE Marines, er de koreanske hold eksperter i at spille imens de er bagud. Selv med over 10.000 guld forksel, formår Longzhu at sætte igang i comebacket med en perfekt team fight i deres egen base.

Nu styrer Longzhu gamet og formår at komme op på en guld forskel der er gået i deres favør. Nu betød det bare at holde presset og blive ved med at vinde team fights for Longzhu, hvilket de formår at gøre i virkelig tætte team fights.

Til sidst skubber Longzhu for at slutte gamet og er nu det andet koreanske team der formår at komme tilbage efter at have været bagud med 9.000+ guld. Er der nogle der kan stoppe dem efterhånden?

Femte kamp har vi Fnatic mod GIGABYTE Marines, hvor Fnatics skæbne om de kan nå play-offs afhænger af om de vinder det her game. Hurtig fra start af, formår Fnatic at få first blood på GIGABYTE Marines' jungler Đỗ "Levi" Duy Khánh med den danske support Jesse "Jesiz" Le, hvilket giver ham guld hurtigere til at få en Ardent Censer. GIGABYTE Marines havde det hårdt, Trần "Archie" Minh Nhựt blev camped af Mads "Broxah" Brock-Pedersen og var hurtigt 0/3/0 indenfor 10 minutter. Fnatic havde alt kontrol og vil gøre alt for at skubbe dem selv til play-off. Det kom de et skridt nærmere med, ved at vinde over GIGABYTE Marines i meget mere overbevisende stil end mod Immortals. Nu lægger der chancer for play-off på Immortals skuldre, der skal bestemme om vi skal have en tre-vejs tie-breaker.

Sjette game er Longzhu's chance for at gå 6-0 i deres gruppe og Immortals chance for at sikre sig en direkte plads videre til play-offs. Longzhu har valgt at lade Kim "Khan" Dong-Ha sidde over det her game og give reserve top laneren Kim "Rascal" Kwang-hee en chance for at bevise sit værd. Dette viste sig at være lidt af et problem og Immortals formåede at være på ligefod, men marksman fra Longzhu Kim "PraY" Jong-in viser hele verden hvorfor han skulle være verdens bedste i hans rolle, med en nærmest perfekt baron fight fra hans side, formår han at sikre gamet til Longzhu og giver dem en 6-0 i gruppespillet. Han lavede 76.000 damage til champions, hvilket er over 50% af holdets skade igennem hele kampen. 

På grund af vi nu har tre hold Fnatic, Immortals og GIGABYTE Marines, der allesammen har gået 1-1 indbyrdes, skal vi ud i en tre-vejs tie-breaker. Den første kamp bliver mellem Fnatic mod Immortals, da GIGABYTE Marines har gennemsnitlig brugt lavere tid på at vinde deres games, derfor bliver de prioriteret højere. Så vi får to ekstra kampe at se til i dag.

NA vs. EU bliver den første tie-breaker, hvor Immortals har haft en elendig dag, hvor de ikke har kunne finde en eneste sejr imens Fnatic har taget sejrene over GIGABYTE Marines og Immortals, hvor Longzhu er den urørlige i gruppen. Dagens præstationer kan også ses, hvordan Fnatic klart spiller bedre end Immortals, der halter og virker ude af koordination til tider. Fnatic udnytter situationen fuldt ud og får lagt Immortals ned, som giver Immortals en 0-4 dag og deres worlds drømme slukket, imens Fnatic er ved at lave et kæmpe comeback, hvor de kun er et game væk fra at gøre det.

Dagens sidste kamp er mellem Fnatic og GIGABYTE Marines, dette er alt eller intet. Hvem skal hjem fra Worlds og hvem skal have en plads i kvartfinalerne. Det skal der findes ud af i den sidste tie-breaker. Fnatic kommer dårligt fra start, hvor Paul "Soaz" Boyer bliver first blooded.

Men det stopper ikke Fnatic, nu har de haft en fantastisk dag og har en høj moral. De får slagtet Baron Nashor og får dræbt en del af GIGABYTE Marines spillere, som nu giver Fnatic en guld fordel. Nu er det dem der har presset og er tæt på at gøre det umulige comeback, som nok ikke mange havde forudset inden dagens første kamp startede. Men i sidste ende lykkedes det, selvom det var utrolig tætte team fights og en del missplays fra begge sider på grund af nerverne, går Fnatic videre til kvartfinalerne efter at gå 4-4 i alt i gruppespillet i Gruppe B og får anden pladsen, mens Longzhu stensikkert fik første pladsen. Fnatic formår at skrive historie samtidig med deres fantastiske Det er aldrig sket før i Worlds historie at et hold der går 0-4, formår at gå videre fra deres gruppe. Så Fnatic formår at skrive historie samtidig med.

I morgen står den på alle kampe i Gruppe C, hvor vi skal finde ud af om europæiske G2 kan gå videre mod Samsung Galaxy, Royal Never Give Up og 1907 Fenerbahçe, i håbet om de også kan nå en kvartfinale. Kampene begynder igen kl. 06:00 om morgen og du har mulighed for at spille på kampene på danskespil her.