Gruppe C er nu overstået og den gik som stort set alle havde forudset. Royal Never Give Up går videre på en første plads og Samsung Galaxy på en anden plads, imens G2 og 1907 Fenerbahçe kan rejse hjem og sige tak for i år. 

Første game på dagen starter hårdt ud med G2 mod hjemmebaneholdet Royal Never Give Up. G2 skal have sejren over Royal Never Give Up, ellers er de officielt ude af dette års Worlds. Med en god early game start, hvor presset bliver lagt i bunden og den danske marksman for G2 Jesper "Zven" Svenningsen får sig en god start på Tristana.   

G2 stoppede ikke der og blev ved med at holde tempoet og presset på Royal Never Give Up, hvor de fik de første deaths på Jian "Uzi" Zi-Hao og Li "Xiaohu" Yuan-Hao til Worlds. Så efter 27 minutter og 27 sekunder har G2 sejret over de kinesiske favoritter, hvor Jesper "Zven" Svenningsen stod for størstedelen af skaden.

Andet game havde vi Samsung Galaxy mod 1907 Fenerbahçe's, Ind til videre har 1907 Fenerbahçe været en boksepude for alle hold i gruppen og dette game ændrede ikke noget på det. Samsung Galaxy tog en god start mod dem og forsatte bare med at snowball til en sejr. 1907 Fenerbahçe så ellers stærke ud til Worlds play-in, men man kan godt se klasseforskellen efter de her kampe i gruppespillet.

Tredje game mellem Samsung Galaxy mod G2 betyder alt for G2's drøm at komme videre til play-offs. G2 kom godt fra start, med et first blood fra midlaneren Luka "Perkz" Perković på Samsung Galaxys jungler Kang "Ambition" Chan-yong.

Men alt gik ikke smurt for G2 det her game. Samsung Galaxys marksman Park "Ruler" Jae-hyuk var blevet rigtig stor og G2 var tvunget til at tage enten Baron eller Elder Dragon i et desperat forsøg på at komme tilbage i spillet. Men når top laneren fra Samsung Galaxy Lee "CuVee" Seong-jin er på Cho'Gath, er det et let steal med feast. Dette satte prikken over i'et, og Samsung Galaxy hev sejren hjem. Nu skal Royal Never Give Up tabe til 1907 Fenerbahçe, hvis G2 ikke skal elimineres fra Worlds.

Fjerde game stod mellem Royal Never Give Up mod 1907 Fenerbahçe, hvor 1907 Fenerbahçe allerede har mistet deres chance for at komme i play-offs, så nu spiller de for deres ære. Inden gamet begyndte, var spændingen sat højt. Jian "Uzi" Zi-Hao fik sin signatur champion Vayne foran det kinesiske publikum, som gav stor tilskuer jubel.

Nogle vil kalde det kæphøjt af ham, men med syv marksman ban og Tristana valgt til 1907 Fenerbahçe's marksman Ege "Padden" Acar Koparal, var der ikke mange andre muligheder at vælge. Gamet starter godt forJian "Uzi" Zi-Hao, da han får first blood med sin Vayne, som sætter gang i Royal Never Give Up's sejr, der vil sikre dem en plads til play-offs. Uden det store besvær, sætter Royal Never Give Up 1907 Fenerbahçe på plads og tager en delt første plads med Samsung Galaxy, hvor sidste game i dag, skal bestemme hvem der skal tage førstepladsen i gruppe C. Dette betyder at G2 nu er elimineret fra at komme i play-offs. Så næste kamp mellem G2 mod 1907 Fenerbahçe, har ingen betydning for stillingen i gruppen.

Femte game blev dagens læste mellem G2 mod 1907 Fenerbahçe. Kampen betød intet i forhold til tabellen i gruppe C, eftersom begge hold allerede er elimineret fra play-offs. Men det gav et utrolig underholdene og tæt game, på hele 52 minutter! Perkz havde inden summer split i år lovet at spille Yasuo i summer split, men han ikke fik lov til det af deres coach Joey "YoungBuck" Steltenpool. Så nu var chancen for at vise frem hans Yasuo.

Et first blood til at starte med på et yderst tæt game. Men 1907 Fenerbahçe tog kontrollen og snowballede hårdt, hvor de kom op på en stor guld lead over G2, specielt efter de fik baron. G2 kæmpede bragt på at holde på deres base teamfight efter teamfight. De var helt presset i bund med tre inhibitors nede og en åben Nexus, hvor Ege "Padden" Acar Koparal prøvede at backdoor i håbet om at kunne hive 1907 Fenerbahçe's eneste sejr hjem fra Worlds. Men G2 får det stoppet, fanger deres mid laner Kim "Frozen" Tae-ilog får taget Baron. Derefter formåede de at vinde næste team fight inde i deres egen base og får presset ind i 1907 Fenerbahçe's base for første gang i gamet og ender med at vinde kampen, efter et kæmpe comeback.

Sjette og sidste game for i dag står mellem Royal Never Give Up vs. Samsung Galaxy. Denne kamp skal bestemme hvem der går videre som nummer et i gruppen og nummer to. Royal Never Give Up vandt stort over Samsung Galaxy i første uge af gruppespillet. Samsung Galaxy kæmpede tæt med Royal Never Give Up, hvor de næsten var ved at miste first blood til dem

De fik så senere first blood i et dive fra Royal Never Give Up's side, og derefter begyndte de at styre spillet. Men lige før 30 minutter fik Royal Never Give Up en god team fight der gav dem baron og lod dem snowball kampen ud, så de tog første pladsen i gruppe C. Dette er første gang siden 2014 at et fuld kinesisk hold kommer videre fra worlds gruppespillet.

I morgen er det gruppe D der skal afgøres, hvor vi har Flash Wolves, Team SoloMid, Misfits og Team WE der skal kæmpe om deres plads til play-offs. Kan Flash Wolves mon lave samme comeback som Fnatic? Det kan du spille på inde på danskespil her.