Sidste weekend afholdte den danske esportsorganisation Copenhagen Flames deres første League of Legends Scouting Grounds event nogensinde. Her kunne talenter fra hele Norden deltage - såfremt de bar rangen af Master. Undervejs skulle spillerne så kæmpe mod hinanden i blandede hold.

Eventet havde til formål at fremvise nogle af de nye talenter inden for Leauge of Legends og samtidig give dem noget professionel coaching. Og det må siges at have været en succes - både for spillerne og for Copenhagen Flames. Det fortæller director of content hos Copenhagen Flames, Benjamin Boraghi.

Med relativt få ressourcer og ikke meget mandskab formåede vi at få hjulet til at spinne hele weekenden. Lørdag smadrede vi vores tidligere seerrekord og satte ny på 1447, og vi ramte små 12.000 unikke viewers, hvilket hidtil har været, hvad vi har ramt på månedlig basis! Det var med hjælp fra et fantastisk Gripex-host og ikke mindst en feature i LOL-klienten – men de to ting viste os bare, at folk derude troede på projektet, nøjagtig som vi gjorde det.

På grund af den store seersucces, er det derfor heller ikke sidste gang, at et lignende event bliver afholdt. Benjamin Boraghi forklarer dog, at der kan være tale om et andet spil i næste omgang. 

Vi har lige haft et par dage til at sunde os, men jeg tør godt love, at det ikke vores sidste gang, vi har afholdt Flames Scouting Grounds. Det gik simpelthen for godt til at lade være, og både spillere og seere tog rigtig godt imod det. Om det lige bliver i League of Legends næste gang, ved vi ikke. Der er masser af muligheder i andre titler som fx Overwatch og Rocket League; spil, som vi som organisation også kender bedre til.

Inden eventets begyndelse forklarede Copenhagen Flames ejer, Steffen Thomsen, til Gaming.dk, at der efter Scouting Grounds muligvis ville blive underskrevet med de fem bedste spillere for at danne et LoL-hold under Flames' vinger.  Men selvom der var masser af talent til Scouting Grounds, forklarer Benjamin Boraghi, at der endnu ikke er besluttet noget.

Vi har fået mange spørgsmål allerede nu vedrørende et potentielt Flames League of Legends-lineup. På nuværende tidspunkt kan vi desværre ikke melde noget konkret ud. Vores filosofi bygger på at gøre tingene 100 %, og lige netop i League of Legends har vi brug for at danne os et endnu større overblik over scenen og potentialet for at signe et hold. Når det er sagt, var der mange spillere, der imponerede os til Scouting Grounds.

Blandt de mere interessante spillere til Scouting Grounds var både 14-årige Natanel "NattiWatch" Watch og 18-årige Anders "Fittle" Wind, som vi har interviewet.