If you want to read this interview in english, you can do so here.

I morgen klokken 17.00 starter Copenhagen Flames deres nyeste intiativ inden for LoL-verdenen. De afholder talentdage over weekenden, de såkaldte Scouting Grounds, hvor spillere fra hele Norden med rangen Master, har kunnet tilmelde sig for at  få eksklusiv træning af coaches og blive fremvist for omverdenen. 

I den anledning har vi taget et kig på to af de mest interessante spillere, der er at finde til Scouting Grounds. Den ene af dem er Natanel Watch, en kun 14-årig svensk dreng, der allerede har climbet til toppen af EU West. Du kan læse vores interview med ham her: 

De hurtige facts:

Summoner navn:
NattiWatch
Rigtige navn: Natanel Watch
Nationalitet: Svensk
Nuværende bosted: Stockholm
Nuværende rang: Challenger 500 LP
Højeste rang: Challenger: 900 LP
Alder: 14 år
Beskæftigelse: Folkeskole, 8. klasse.
Rolle: Jungle
Favorit champion: Lee Sin (På grund af hans mobilitity og høje skill cap)

   


Hvorfor deltager du til Copenhagen Flames' Scouting grounds?

Jeg ser det som en god mulighed for at få erfaring og for at få mit navn kendt inden for den competitive scene. 


148
Paracon
699 kr.
258
Amazon
499 kr.
247
Paracon
699 kr.
146
BenQ
3450 kr.
144
ZOWIE
529 kr.


Vil du gerne samles op af et hold?

Ja, men jeg er ikke sikker på, at det kommer til at ske inden for det næste stykke tid, når man tænker på, hvordan Riot har det med aldersgrænser. Muligheden for at træne i et organiseret hold i stedet for at grinde soloqueue hver dag er noget, jeg tror, ville hjælpe mig til at blive bedre meget hurtigere.


Hvad er dine planer for fremtiden?

Mit mål er at komme ind i LCS og ultimativt vinde Worlds. Indtil jeg finder et hold, har jeg tænkt mig at blive ved med at forbedre mig, mens jeg går i skole. 


Har du planer om at tage en uddannelse også?

Det har jeg ikke besluttet lige nu. Hvis ikke jeg underskriver inden for de næste 2-3 år, ser jeg ikke nogen grund til at droppe ud af skolen, hvis jeg kan spille LoL, mens jeg tager en uddannelse. League of Legends er min topprioritet, men lige nu, hvis jeg kan gå efter begge dele, ser jeg ingen grund til at droppe ud. 


Hvordan startede du med at spille LoL?

Jeg startede med at spille League of Legends i 2012, i pre-sæson 3, efter at en af mine venner, der også var 10 år gammel på det tidspunkt, bad mig om at spille sammen med ham.


Hvornår fandt du ud af, at du var ret god til spillet?

Da jeg ramte Masters sidste sæson, tror jeg, selvom jeg mener, at det at kigge på den potentielle forbedring er vigtigere end at være "god". Men jeg tænker, at det er en indikation for fremtidig storhed. 


Hvad er dine styrker? Hvordan kunne du klatre så hurtigt op i rang?

Jeg vil mene, at mine nuværende styrker er mine micro mechanics og mit outplay potentiale. Men jeg tror, at det, der generelt gør mig god, er min evne til at forbedre mig hurtigt på grund af mine unge alder og åbne sind. Jeg tror, at grunden til, jeg kom så hurtigt op i rang er en kombination dedikation og Ivern (champion red.), men ærlig talt tror jeg bare, jeg er god til at acceptere, hvad der er overpowered i metaen og så bare spamme det i solo queue uden skam.


Har du nogen svagheder?

Jeg vil sige, at mine svagheder er min mangel på LAN- og holderfaring. Jeg vil begynde at streame regelmæssig solo queue med kamera på for at forebygge potentiel sceneskræk og opbygge en fanbase på Twitch.tv.

I morgen bringer vi vores andet interview med en af Scouting Grounds spillere. Det er med den tidligere Tricked spiller, Anders " Fittle" Wind. 

Du kan finde et fuldt program over weekendens Scouting Grounds her, og du kan følge hele herligheden på streamen her:

Se livevideo fra CopenhagenFlames på www.twitch.tv