For nyligt så vi Singularity kaste sig ind i den danske LoL-scene, da de signede fem stærke gutter til et nyt hold. Og nu bliver der endnu en gang rystet lidt op i dansk LoL. Esportsorganisationen Copenhagen Flames afholder nemlig snart et scouting grounds projekt, hvor nye danske talenter kan få lov til at vise sig selv frem for omverdenen.

Talentdagene afholdes fra d. 19-21. maj, hvor du kan sidde hjemmefra, online, og vise dig frem for hele det interesserede LoL-Danmark. Tilmeldingen foregår på linket her. Der vil blive fundet 2-4 spillere til hver rolle afhængigt af, hvor mange der tilmelder sig. De spillere vil blive inddelt i nogle hold, der så skal dyste imod hinanden.

Som spiller vil du undervejs modtage coaching fra Copenhagen Flames' LoL-coach, Daniel "Vorborg" Vorborg, m.fl., og alle kampene vil blive streamet på Flames TV, Copenhagen Flames Twitch-kanal, hvor de vil blive castet af ingen ringere end Andreas "Jern" Thomsen.

 Der er dog lige et par krav, du skal opfylde, før du kan deltage:

  • Du skal som minimum være Master tier i LoL
  • Du skal være fra Danmark, Sverige, Norge, Finland eller Island
  • Hvis du er under kontrakt, skal organisationen sige god for, at du må deltage til eventet. 
  • Du skal være tilgængelig i størstedelen af de tre dage, eventet varer

Der vil være fokus på at fremvise nye talenter, og dertil vil der blive uddelt en MVP-pris hver dag under eventet. Men Copenhagen Flames' ejer, Steffen Thomsen, udtaler også, at der med de rette spillere kan blive mulighed for at underskrive med Copenhagen Flames. 

Det kommer lidt an på talenterne, men det er da en mulighed. Men ellers er det mest for at skabe noget fedt for talenter, hvor de kan vise sig og give dem en god oplevelse og noget coaching til dem.

Så hvis du håber på at kunne spille LoL på et professionelt niveau, så tøv ikke med at melde dig til.