Sidste runde af gruppespillet til Mid-Season Invitational 2017 blev i går aftes/nat spillet færdigt. Det var en dag, som var præget af spænding, da fire ud af seks hold havde en 3W/5L score inden gårsdagens kampe.

Lee “ Faker” Sang-hyeok og SK Telecom T1 havde ikke overraskende allerede sikret sig videre kvalifikation, da de har været super dominerende og havde kun lidt et nederlag til Flash Wolves inden den sidste rundes begyndelse. Kinesiske Team WE havde også sikret sig en plads, men de skulle så kæmpe om en andenplads i gruppen fremfor en fjerdeplads.

# Gruppespillet W  / L Point
1  SK Telecom T1
8 / 1 8
2  Team WE
6 / 3 6
3  G2 Esports
4 / 6 4
4  Flash Wolves
4 / 6 (1 / 0) 4
5  Team SoloMId
4 / 6 (0 / 1) 4
6  GIGABYTE Marines
3 / 7 3

Søren " Bjergsen" Bjerg, Dennis "Svenskeren" Johnsen og Jesper "Zven" Svenningsen var nogle af de spillere, som i går skulle vise, at de og deres respektive hold fortjente en plads i knock-out-fasen. Og der er vel ingen bedre løsning på det end; endnu et NA vs. EU opgør - Team SoloMid tog sejren i deres sidste opgør efter en noget dramatisk afslutning.


135
BenQ
1931 kr.
145
ZOWIE
529 kr.
250
Paracon
699 kr.
193
Arozzi
1899 kr.
149
BenQ
3450 kr.

Det var to hold, som havde hver deres plan med denne kamp. TSM havde som sædvanlig prioriteret nogle stærke sololaners med Kevin " Hauntzer" Yarnell og Bjergsen på Rumble og Jayce, hvorimod at G2 havde satset alt på Zven og hans Caitlyn. Ikke overraskende, så fik TSM hurtigt establiseret et earlygame lead og det lignede at de skulle tage sejren og sikre dem selv tredjepladsen, men G2 ville det anderledes. Efter et par gode Baron-plays af Zven og G2 fik de langsomt kæmpet sig tilbage, og tilsidst var Zven full-build på Caitlyn, og så kunne TSM ikke stille meget op og måtte derfor se sig besejret af Zven.

Da TSM tidligere på aftenen havde slået Flash Wolves, og G2 ikke overraskende faldt til overmagten i form af SKT, så betød dette resultat, at holdene var afhængige af eksterne resultater. Da Flash Wolves slog GIGABYTE Marines i den efterfølgende kamp betød det, at Zven og G2 var sikret tredjepladsen i gruppen, da de har slået Flash Wolves to gange, og derfor er bedre indbyrdes.

Bjergsen, Svenskeren og TSM skulle dermed ud i en altafgørende tiebreaker imod Flash Wolves, hvor de to hold skulle kæmpe om fjerdepladsen i gruppen, som sikrer videre avancement til semifinalen, hvor holdet så skal møde SKT.

TSM viste igen, at holdet har haft problemer med deres pick/ban-fase igennem MSI, da de fik draftet et hold, hvor deres sololaners allerede på forhånd havde et svært matchup. Det blev dog også hurtigt tydeligt, at Flash Wolves var det bedre hold, og det virkede lidt som om, at holdet fra Taiwan ville det lige det mere end TSM.

Flash Wolves spillede bedre på nærmest alle fronter, og TSM havde ikke en enkelt spiller, hvor man tænkte: "Han kan godt carry det her nu". Flash Wolves kunne derfor besejre TSM med 16-3, efter at de havde taget Elder Dragon og kunne pushe ind igennem TSM's åbne toplane. Dette betyder så, at TSM er færdige ved dette års MSI og må tage til takke med en femteplads - holdets danske stjernespiller Bjergsen har også været ude på Twitter og undskylde for den mangelfulde præstation.

Dette betyder så, at følgende fire hold er gået videre til knock-out-fasen: SK Telecom T1, G2 Esports, Team WE og Flash Wolves. Semifinalerne starter fredag d. 19. juni kl. 20, hvor SK Telecom T1 tager imod Flash Wolves.

Tidspunkt Hold 1 Hold 2
Semifinale 1: Fre. 20:00 SK Telecom T1 Flash Wolves
Semifinale 2: Lør.  20:00 Team WE G2 Esports