Næstsidste dag af gruppespillet til Mid-Season Invitational 2017 blev i går spillet, hvilket også betyder at vi snart skal have fundet de fire hold, som skal videre til knock-out-fasen i næste uge. I fredags havde vi det første af to danskeropgør til MSI, hvilket endte i en sejr til Søren "Bjergsen" Bjerg og Team SoloMid efter en dramatisk afslutning.

Alle danskere og deres respektive hold havde inden gårsdagens kampe haft et middelmådigt MSI, hvor specielt Bjergsen og Dennis "Svenskeren" Johnsen sammen med TSM har præsteret langt under niveau i forhold til, hvad der blev vist i NA LCS.

# Gruppespillet W  / L Point
1  SK Telecom T1
7 / 1 7
2  Team WE
5 / 3 5
3  Flash Wolves
3 / 5 3
4  Team SoloMid
3 / 5 3
5  GIGABYTE Marines
3 / 5 3
6  G2 Esports
3 / 5 3

TSM startede dagen ud med en kamp imod GIGABYTE Marines, som de tidligere har haft problemer med, men i denne omgang havde TSM en bedre plan fra start af. Holdet fik sikret Lee Sin til Svenskeren og Renekton til Kevin " Hauntzer" Yarnell, så de var fra start komfortable med deres champions, hvilket i sidste ende også udmunde sig i en vigtig sejr over GIGABYTE Marines.


76
fnatic
2789 kr.
258
Amazon
499 kr.
144
ZOWIE
529 kr.
148
Paracon
699 kr.
185
Arozzi
1899 kr.

I deres anden kamp skulle TSM op imod overmagten, eller hvad der ellers er kendt som SKT. Amerikanerne fik dog en solid pick/ban-fase igen, og fik Ivern og Syndra til henholdsvis Svenskeren og Bjergsen.

Den sidste dansker til MSI; Jesper "Zven" Svenningsen, skulle i går op imod Team WE og GIGABYTE Marines, som i deres første kamp måtte se sig slået af TSM. G2 og Zven tabte i deres første kamp i går imod Team WE, så det var en vigtig kamp for begge mandskaber, der begge skulle finde opmuntring i deres indbyrdes kamp.

Det var til at starte med, et stille og roligt earlygame, hvilket passede G2 fint fordi de er bedre til det langtrunkne game, fremfor GIGABYTE Marines som har stor succes med en super aggressiv spillestil. Men som kampen skred frem fik G2 større og større problemer med Đỗ "Levi" Duy Khánh og Trần "Optimus" Văn Cường, på henholdvis Kha'Zix og Zed, og måtte til sidst se sig overmandet af GIGABYTE Marines. Zven og G2 var ellers tæt på efter de vandt en fight i junglen, og kunne derefter tage en Baron.

På trods af en hektisk dag igår, så var en af de største overraskelser, at Flash Wolves formåede at stoppe Lee “Faker” Sang-hyeok og SKT's ubesejrede stime. Og endnu mere overraskende var, at det i størstedelen af kampen så ud til at Flash Wolves var det bedre hold, og derfor kunne de på baggrund af en række gode Barons, give SKT deres første nederlag. Men det var måske også "meningen", at det var Flash Wolves som skulle stoppe SKT, efter at Faker havde været ud og rose holdet inden MSI.

I dag starter den sidste, og afgørende, runde af gruppespillet, så det er i dag at vi skal finde de fire hold, der formår at sikre sig videre avancement. Kampene for sidste dag i gruppespillet som er følger.

Tidspunkt Hold 1 Hold 2
Søn. 20:00 SK Telecom T1 G2 Esports
Søn.  21:00 Team SoloMid Flash Wolves
Søn. 22:00 Team WE GIGABYTE Marines
Søn. 23:00 Team SoloMid G2 Esports
Man. 00:00 Flash Wolves GIGABYTE Marines
Man. 01:00 SK Telecom T1 Team WEDU

Du kan følge med i den altafgørende runde i streamen herunder, og som altid kan du oddse på de forskellige hold, hvilket du gør via Danske Spil eOddset  her.