I går aftes/nat blev den tredje dag til Mid-Season Invitationals gruppespil udspillet - en dag, som bl.a. bragte på et danskeropgør mellem Jesper "Zven" Svenningsen på G2 Esports og Søren "Bjergsen" Bjerg og Dennis "Svenskeren" Johnsen på Team SoloMid.

TSM skulle rette op på en noget skuffende anden dag, og dette begyndte med opgøret imod G2, som var gårsdagens første kamp. Gårsdagens resultater betyder, at stillingen til MSI er følgende - og det ses at SK Telecom T1 fortsætter deres dominans.

# Gruppespillet W  / L Point
1  SK Telecom T1
6 / 0 6
2  G2 Esports
3 / 3 3
3  Team WE
3 / 3 3
4  Team SoloMid
2 / 4 2
5  GIGABYTE Marines
2 / 4 2
6  Flash Wolves
2 / 4 2

Der var lagt op til et spændende opgør mellem G2 og TSM, ikke bare fordi det var et danskeropgør, men også fordi at danskerne alle har haft en svingende start på MSI med deres respektive hold. Så der var opmuntring at hente for begge mandskaber, da de tørnede sammen på Summoner's Rift.

Det startede godt ud for G2 i pick/ban-fasen, hvor de fik powerpicks til Luka "PerkZ" og Kim "Trick" Gang-yun, i form af Syndra og Lee Sin. Især Svenskeren var ramt, da han ikke har vist særlig høj kvalitet, når han ikke har været på enten Ivern eller Lee Sin - og i denne kamp var han så tvunget på Elise. 

Det var et lige earlygame mellem de to mandskaber, men det var tydeligt at TSM stille og roligt opbyggede sig et større og større gold lead, og var til sidst en del foran i midgame. Men TSM var ikke i stand til at udnytte deres føring ordentligt, og derfor skulle kampen afgøres i lategame - og hvilket lategame det var!

De to hold stod overfor hinanden ved Elder Dragon, men hvad TSM ikke vidste var at Zven og PerkZ pushede midlanen og gik efter TSMs inhibtor. Da Svenskeren og Bjergsen opdagede, hvad der skete så skyndte holdet sig, at gå efter Elder Dragon og fik den også, men det var tæt på at koste dem alt. Zven og PerkZ var nemlig nået helt ind til TSM's Nexus, og den var kun et autoattack fra eksplodere inden TSM nåede at redde den.

Efterfølgende forsøgte Trick at gøre arbejdet færdig, men til alt held for TSM så fik Kevin "Hauntzer" Yarnell og Vincent "Biofrost" Wang stoppet ham, og dette betød at resten af TSM kunne pushe G2's toplane hele vejen ind til deres Nexus og tage en dramatisk sejr.

G2 var hurtige til at komme tilbage, efter det dramatiske nederlag til TSM, imod Flash Wolves. Zven og G2 var milimeter fra et perfect game, da de kun gav Flash Wolves et enkelt kill, samt ingen turrets. G2 var dominerende fra start til slut, og havde igennem kampen det største gold lead ved 15 og 20 minutter, som på nuværende tidspunkt er målt til MSI.

Og når der bliver snakket om dominerende, så kan man ikke komme uden om SKT og deres præstation imod GIGABYTE Marines. De koreanske favoritter formåede at få 35 kills på ca. 27 minutter og stjernespilleren Han "Peanut" Wang-ho havde 15 kills for sig selv, hvor 14 af de kills var inden for de første 12 minutter af kampen.

I gårsdagens sidste kamp skulle TSM op imod Team WE, hvor Bjergsen og Svenskeren skulle fortsætte formen fra deres sejr over G2. Dette var dog ikke tilfældet, og danskerne måtte i sidste ende se sig slået af de kinesiske mestre fra Team WE. Svenskeren havde igen store problemer med at finde formen, som det har været tilfældet gennem størstedelen af MSI. Danskernes kampe i dag kan ses i tabellen herunder.

Tidspunkt Hold 1 Hold 2
Lør. 20:00 Team WE G2 Esports
Lør.  21:00 Team SoloMid GIGABYTE Marines
Lør. 22:00 Flash Wolves SK Telecom T1
Lør. 23:00 G2 Esport GIGABYTE Marines
Søn. 00:00 Team SoloMid SK Telecom T1
Søn. 01:00 Flash Wolves Team WE

Husk at du kan følge med i dagens kampe i streamen herunder og som altid, hvis du føler at du kan forudsige resultaterne, så har du mulighed for at oddse på MSI via Danske Spil eOddset her.