Hvem kommer til at stå tilbage som sejrsherre i NA LCS? Vi er nu rykket tættere på et svar af netop dette spørgsmål efter sidste uges  kvartfinaler. Nu er der kun fire hold tilbage, og den endelige vinder findes i blandt disse hold: FlyQuest eSports, Cloud9, Team SoloMid og Phoenix1.

Cloud9 vs. Phoenix1

         

       

Cloud9 har igennem hele Spring Split ligget side om side med bl.a. Team SoloMid omkring førstepladsen, så det var ingen overraskelse, da holdet sikrede sig en plads i semifinalen via deres andenplads i det regulære split. Holdet har været stabile igennem hele splittet, og har kun indkasseret fire nederlag - bl.a. til deres modstander i semifinalen fra Phoenix1.

P1 sikrede deres semifinaleplads efter en sikker 3-0 sejr over Team Dignitas i kvartfinalerne. Holdene havde snuppet en sejr hver i deres to møder i det regulære split, men i kvartfinalen var der ingen tvivl. P1 var niveauer bedre end Dignitas på hver eneste kvadratmeter af Summoner's Rift, og kun derfor sikre sig en semifinalen. Du kan se P1's stærke præstation i videoen herunder.


25
Forza
395 kr.
91
F1
252 kr.
106
Call
365 kr.
125
Battlefield
368 kr.
26
Dakar
268 kr.

 

Begge semifinalehold har en enkelt spiller på 'Årets Hold' i NA LCS, hvor P1 har deres ADC No " Arrow" Dong-hyeon og C9 har deres support Andy "Smoothie" Ta. Der er lagt op til et spændende opgør mellem to af NA LCS' bedste hold - bliver det veteranerne fra C9 eller rookieholdet P1? Kampen bliver spillet i aften kl. 21:00.

Team SoloMid vs. FlyQuest eSports

          

       

Danskerne Søren " Bjergsen" Bjerg og Dennis "Svenskeren" Johnsen skal sammen med resten af TSM-holdet op i mod det lavest rangerede hold, som er tilbage i playoffs - FlyQuest. Kampen bliver spillet i morgen aften kl. 21:00.

Grundet holdets  førsteplads er det først nu vi får lov til at opleve TSM i playoffs, hvor de skal op i mod Hai "Hai" Lam's hold FlyQuest. På papiret virker det som en overskuelig opgave for TSM, da de igennem splittet har haft godt styr på FlyQuest og har trukket sig sejrsrigt ud af begge opgør. Men der er som altid høje forventninger til TSM både fra fans, men så sandelig også fra ejeren Andy "Reginald" Dinh. Dette pres bliver ikke mindre af, at spillerne Bjergsen og Kevin "Hauntzer" Yarnell er blevet udtaget til Årets Hold sammen med førnævnte Arrow og Smoothie.

Men det skal nok vise sig, ikke at blive helt let for TSM at sikre sig en finaleplads, da FlyQuest har momentum fra deres kvartfinale, som de noget overraskende vandt. Det var overraskende i den forstand, at FlyQuest var bagud med 2-0 i mod CLG, men formåede til sidste at vende kampen og vinde 3-2, og dermed fuldende deres reverse sweep. 

Så opgaven er ikke ligetil for TSM, men holdet har altid været stærkt spillende i playoffs og specielt i Bo5's, hvor der er mulighed for at tilpasse sig sin modstander champion-pool. Men en ting er sikkert, efter at have set FlyQuest's kamp med CLG, så gør TSM klogt i at banne Hai's Talon. Du kan se highlights fra kampen her.

 

Husk derudover, at du altid kan oddse på udfaldet af playoff-kampene, hvis din mavefornemmelse f.eks. fortæller dig at C9 vinder over P1. Du kan oddse via Danske Spil eOddset  her. Begge kampe bliver som førnævnt spillet kl. 21:00 dansk tid, og begge kampe bliver vist på streamen herunder:

 

Hvilke to hold tror du, som kommer til at stå tilbage i kampen om NA LCS?