Efter at have været igennem den indledende del af Spring Split, så begynder det nu for alvor for de seks hold i NA LCS og EU LCS, som har sikret sig en plads i playoff-ræset. Det er nemlig i dag at kvartfinalerne udspilles på Summoner's Rift, hvor de bedste hold fra hver region kæmper om, at kunne kalde sig mestre i deres respektive region.

I EU LCS startes playoff-ræset med en kamp mellem Misfits og Splyce, som bl.a. har fire danskere, inkl. danske Chres "Sencux" Laursen, i deres roster. Misftis sikrede sig andenpladsen i gruppe A, men Splyce endte på tredjepladsen i gruppe B. Holdene har haft et enkelt møde i det regulære split, og der endte Misfits sejrsrige med en sikker 2-0 sejr - dette var dog helt tilbage i den fjerde uge, så der kan være sket meget siden.

EU LCS - Playoffs

Foto: Leaguepedia

I den anden kvartfinale skal H2K-Gaming op imod Fnatic, der med nød og næppe sikrede dem et playoff-spot, efter Team ROCCAT's næsten mirakuløse slutspurt. H2K sikrede dem selv playoffs via en andenplads i gruppe B, hvor de var bare en enkelt sejr efter førerholdet Unicorns of Love.


25
Nordic
1449 kr.
22
Nordic
1079 kr.
39
Nordic
1489 kr.
18
Nordic
1599 kr.
33
Nordic
699 kr.

Kvartfinalerne starter kl. 17:00 både i dag og i morgen, og husk at du kan spille på resultatet af de forskellige kampe vha. eOddset her. Du kan følge med i kampen på Summoner's Rift i streamen herunder.

 

Playoff-ræset starter også i NA LCS, hvor der ligesom i EU LCS skal spilles kvartfinaler - her kæmper de fire hold om at møde enten Cloud9 eller Søren "Bjergsen" Bjerg og Team SoloMid i semifinalerne. I første kvartfinale skal tredjepladsen Phoenix1 op imod sjettepladsen Team Dignitas - begge hold har importeret flere koreanske stjernespillere inden starter på indeværende split. En af de mere nævnværdige tilføjelser er, at Dignitas formåede at sikre sig toplaneren Kim "Ssumday" Chan-ho, som tidligere har spillet for KT Rolster.
Riot Games har bl.a. taget fat i Ssumday inden kvartfinalerne, til en snak om livet i Californien og Dignitas - du kan læse hele interviewet her.

NA LCS - Playoffs

Foto: Leaguepedia

Anden kvartfinale er mellem Counter Logic Gaming og FlyQuest eSports. Begge hold har haft svært ved at fastholde et konstant niveau igennem dette split, og specielt FlyQuest har oplevet uregelmæssigheder i deres niveau. Holdet kæmpede i et stykke tid om førstepladsen med TSM og C9, men til sidst måtte Hai "Hai" Lam og resten af holdet se sig slået.
CLG sluttede det reguære split på fjerdepladsen, men det på ingen måde været et godt split for CLG, som der vil kæmpe med om førstepladsen. Så Zaqueri "Aphromoo" Black og resten af CLG-mandskabet må håbe på, at de kan finde niveauet i playoffs.

Begge kampe i NA LCS bliver spillet kl. 21:00 og, ligesom i EU, kan du spille på resultatet af de forskellige kamp via eOddset her og følge med i playoff-ræset i streamen herunder.

 

Hvem tror du, som går hen og vinder NA- og EU LCS?