De sidste kampe i det regulære NA LCS Spring Split udspillede sig i går på Summoner's Rift. Det var især en vigtig dag for Team SoloMid's danskere Søren "Bjergsen" Bjerg og Dennis "Svenskeren" Johnsen, der spillede for at sikre sig førstepladsen.

Deres nederlag til Yilang "Doublelift" Peng og Team Liquid i lørdags betød, at holdet var nødsaget til at få en sejr over Phoenix1 for at tage førstepladsen i NA LCS, hvilket de gjorde med manér. TSM vandt 2-0 over P1 i sikker stil, hvilket sikrede at de endte lige over deres nærmeste rivaler fra Cloud9. Dette har sikret TSM et bedre udgangspunkt inden de går ind i playoffs, da de kommer til at møde et hold, som er lavere seedet end hvad de ville have spillet i mod, hvis de endte på 2. pladsen

Game 1 mellem TSM og P1 var, hvad man ville kalde et regulært stomp. TSM overstrålede P1 i alle spillets facetter, så der var ingen tvivl om kampens endelige resultat. Svenskeren fik igen lov til at spille en af hans signatur-champions, Lee Sin, hvilket var et godt valg af TSM, da hans præstation var monumental for TSM's sejr med en KDA på 20. Du kan se highlights fra Svenskerens magtdemonstration på Lee Sin i videoen herunder.

 

Game 2 mellem de to hold var lidt tættere, men TSM viste til sidst at de fortjente førstepladsen i NA LCS med en stærk slutspurt. Svenskeren var igen stærkt spillende, og hans form har også været stigende igennem dette split, og TSM fans kan håbe på, at han kan tage sin stærke form med til playoffs.


22
Nordic
1079 kr.
39
Nordic
1489 kr.
18
Nordic
1599 kr.
33
Nordic
699 kr.
25
Nordic
1449 kr.

Med TSM's sejr over P1 samt de resterende kampe er resultatet af NA LCS således:

NA LCS - Results

Foto: Leaguepedia

Dette betyder, at TSM og C9 går direkte til semifinalen i NA LCS Spring Playoffs.
Deres modstandere i semifinalen skal findes blandt: P1, Counter Logic Game, FlyQuest eSports og Team Dignitas, som skal op i mod hinanden i kvartfinalerne. NA LCS Spring Playoffs starter den 8. april, hvor alle kampene er Bo5's - den første kamp er mellem P1 og Dignitas.

 

Hvordan tror du, at TSM klarer sig til Spring Playoffs?