Op til indeværende sæson blev der lavet en del ændringer til EU LCS, så de forskellige hold blev inddelt i to grupper af fem hold. I de sidste tre uger har holdene spillet mod hinanden indbyrdes i de to grupper - men det ændrer sig nu.

De næste fire uger kommer holdene til at spille mod hinanden på tværs af gruppe A og B. Disse uger bliver virkelig vigtige for holdene i kampen om de seks play-off pladser. Især de nederste hold som Origen og ROCCAT skal være i stand til at hente nogle point mod holdene fra den anden gruppe, da de begge ikke har formået at få en sejr i deres respektive grupper.

Dette er stillingen i de to grupper, inden de tørner sammen fra i morgen af kl. 17:00.

Group A

EU LCS - Group A

Group B

EU LCS - Group B

Udover at de kommende uger bliver vigtige for holdene og deres forhåbninger for en top 3 placering. Så kommer der også til at være lidt ekstra underholdning for os seere, da vi får lov til at opleve topholdene i EU LCS spille mod hinanden. Dette kommer til at ske i Week 5, hvor G2 Esports tager i mod Unicorns of Love, hvilket er de to hold, som på nuværende tidspunkt har vist det højeste niveau i EU LCS.

Men det betyder ikke, at vi skal snydes for nogle gode kampe i denne uge, hvor G2 Esports spiller mod H2K, hvilket må siges at være Match of the Week i denne uge. Derudover skal danskerne fra Splyce op i mod Misfits, der er en solid udfordring for Chres "Sencux" Laursen og resten af Splyce-holdet.

Til sidst bliver det spændende at følge med i danske Mads "Broxah" Brock-Pedersen's debut for Fnatic, efter det blev offentliggjort, at han erstatter Maurice "Amazingx" Stückenschneider efter nogle gode præstationer for Fnatic Academy.

Programmet er som følger for Week 4 i EU LCS.

EU LCS - Program W4

Hvem tror du, der kommer til at sidde på tronen af EU LCS efter kampene på tværs af grupperne er overstået?