Overwatch's 3. sæson af competitive startede sidste torsdag. Foruden sæson 3 er der et par andre ændringer og tilføjelser, som enten er kommet ud, eller som vil inden for den nærmeste fremtid.

Season 3 - Alt ved det gamle eller er det?

Efter en uges pause startede 3. sæson af competitive med fuld drøn. Der har været snak fra Blizzards side om at lade tidligere sæsoners resultater påvirke ens rank i den nuværende sæson. Og det ser nu ud til, at de har valgt at implementere systemet. Det bedste eksempel er formentlig Fnatic's André "iddqd" Dahlström, som på trods af kun at have vundet to og spillet to uafgjorte af sine 10 placement matches landede på rank 4421. Det indikerer tydeligt, at hans tidligere rank bestemt har haft en effekt. Hvor meget, vides dog ikke.

Foruden dette kan det nævnes, at Blizzard har forsøgt at sprede folk mere ud over ranks'ene, hvor langt størstedelen før var i gold, platinum og diamond, vil flere nu være at finde i bronze, silver, master og grandmaster. Dette gøres for at forsøge at gøre kampene tættere. Noget, Overwatch holdet konstant forsøger at forbedre.


147
Billig
649 kr.
9
Steelseries
929 kr.
22
Octane
2489 kr.
18
HyperX
689 kr.
31
Mousesports
2799 kr.

Oasis - Nyt contol map

Det nyeste map, Oasis, er et control map, også kendt som king of the hill. Det er placeret et sted i mellemøsten, og foruden dets flotte udseende er noget af det interessante de nye tilføjelser. Her tænkes i sær på jump pads, som også blev set ved Lúcioball samt mere environmental, der kan dræbe dig i form biler i bevægelse. Oasis forventes at blive released tidligt i 2017.

Symmetra Remastered

Overwatch' mindst populære hero får meget snart en række velfortjente ændringerne til hendes kit. Du kan se hende, som hun er på PTR lige nu, i videoen herunder, men kort fortalt giver de hende nu muligheden for at vælge i mellem sit normale ultimate, Teleporteren, og et helt andet, hvor hun smider en Shield Generator. Ud over det ændrer Blizzard det skjold, hun kan give til sine teammates, til en photon barrier, der mest af alt minder om et flyvende Reinhardt skjold, som shielder hendes allies. Det vides endnu ikke, hvornår den nye Symmetra kommer på live serveren. 

Ultimate recharge ændringer

En stor ændring på gameplayet er det faktum, at samtlige ultimates' koster 25% mere at bruge - Og tager dermed det længere at kunne bruge dem. Det betyder betydeligt færre ultimates brugt, hvilket betyder, at de nu er endnu mere gamechanging end før.

Arcade

En af de større nyheder sammen med Sombra var Overwatch's nye arcade. Arcade indeholder diverse sjove gamemodes, som 1v1, 3v3, samt mange af de tidligere brawls, som man kan spille.

Hvad er din oplevelse pt. med den nye sæson?