Season 2 i Overwatch nærmer sig langsomt sin afslutning den 24. november, og Blizzard er derfor allerede i gang med at planlægge ændringerne til den næste season. Det afslørede de i forgårs på battle.net.

Indtil videre er der ikke særlig meget offentliggjort for den næste season, men det er blevet afsløret, at Blizzard overvejer ændringer til skill rating systemet i Overwatch. Da season 1 sluttede, blev alle spillernes competitive rating reset efter en metode, som Blizzard efterfølgende harfundet til at været et problem, da mange spillere endte i Gold og Platinum efter deres placement matches i season 2, hvor de måske ikke burde være endt der. 

Derfor overvejer Blizzard nu at indføre et andet andet reset system, så din rating i season 2 spiller en større rolle i season 3, end ratingen fra season 1 gjorde i season 2. Derfor er det altså nemmere at stige i rank i season 3, hvis man lå højt i season 2. Det er dog endnu ikke fastlagt, om Blizzard vil tage et nye system i brug, og de er stadig ved at teste systemet på deres PTR. 

Ud over det virker det til, at Blizzard vil holde fast i det skill rating system, de indførte i season 2 med Bronze, Silver, Gold osv. og holder det inden for de samme ratings som før. 

Som sagt slutter season 2 d. 24. november, og season 3 begynder allerede en uge efter d. 1. december, hvilket er meget kortere tid end forrige season, da der gik 3 uger i mellem season 1 sluttede og season 2 startede.


22
Octane
2489 kr.
12
AKRacing
3199 kr.
445
AKRacing
2689 kr.
20
DXRacer
3099 kr.
31
Mousesports
2799 kr.

Når season 2 slutter vil de spillere, der har spillet competitive modtage en række rewards. Blandt andet vil alle, der har spillet deres 10 placements matches i season 2, modtage et særligt emblem, som også er et in game spray. 

Derudover det vil spillerne modtage en border reward alt efter deres rating. Den mest ventede reward er dog et særligt hero skin, der kun vil blive givet til spillere, der er kommet over en vis rank i competitive. Det er endnu ikke offentliggjort hvilken hero, skinnet er til, eller om det bliver et legendary skin eller blot en recolor. 

   

  

   

Det særlige season 2 icon og in game spray