De bedste gamerstole til seriøse gamere

Hvis du bruger mange timer bag computeren, er det måske tid til at investere i en god spillestol. Dette gælder uanset, om du bruger mange timer på spil eller andre ting ved computeren. I denne artikel kan du læse om, hvorfor du bør købe en gamerstol samt de bedste gamerstole til seriøse gamere.

Hvad koster en spillestol?

Der er mange forskellige gamerstole, og prisen afhænger af, hvor luksuriøs den skal være. Du kan finde gamerstole til mellem 1000 DKK og 3500 DKK alt afhængigt af kvalitet, og funktioner. Der er også spillestole til mere end 4000 DKK med premium funktioner, som mange gamere drømmer om.

Hvorfor bør jeg købe en gamerstol?

Hvis du bruger mange timer på spil på f.eks. denne side, er det vigtigt, at du understøtter en god kropsholdning, og det kan du gøre med en god gamerstol. Faktisk kan en glimrende spillestol fremme en forbedret fokus, og det hjælper dig med at være mere produktiv bag computeren.

Derudover kan det også være med til at fremme din holdning og undgå og/eller lindre smerter i kroppen. De fleste gamerstole har et højt ryglæn, og det hjælper med at holde dit hoved i den korrekte position. Det hjælper også med at lindre belastning i såvel nakke som ryk. Derudover har gamerstole også gode armlæn, som kan hjælpe med at holde dine arme i ro.

Stole til e-sport i samarbejde medAstralis

En af de mest populære gamerstole producenter er den amerikanske producent AKRacing, som er kendt for sin spillestol AKRacing Player. AKRacing samarbejder med det danske Counterstrike eSport hold Astralis, som er verdens bedste Counter Strike hold, og derfor er det vaskeægte eksperter inden for e-sport, som er med til at udforme den populære stol.

Stolen er især god, da den ligger i et rimeligt prisleje, som hverken er for dyrt eller for billigt. Det er en gamerstol, som er designet til en gennemsnitlig person i en 1,80 meter højde med en 80 kg. vægt. Derudover har den en vægtkapacitet på 150 kg.

Derfor passer den til de fleste, og generelt ligner det også en mainstream gamingstol, og derfor kan du nærmest ikke gå galt i byen ved at anskaffe denne spillestol.

Paracon er muligvis bedst til prisen

Den danske producent ved navn Paracon, som er kendt for sin gamerstol Paracon Knight, er generelt kendt for at være bedst til prisen. Faktisk har den danske producent vundet flere priser for Paracon Knight gamerstolen. Denne stol vandt blandt andet Idényt læserprisen i 2018, og den tilpasser sig også til folk af alle aldre.

Paracon Knight har en vægtkapacitet på 150 kg, og den kommer i helt op til ni forskellige farver. Stolen ligger normalt i et prisleje på omkring 1800 DKK, og derfor er det i den mere dyre prisklasse.

Men det er en af de mest prisvenlige high-end gamer stole på markedet, når det kommer til rummelighed, kvalitet, komfort og funktioner. Det er uden tvivl en spillestol, som er med til at fremme et forbedret fokus og produktivitet ved computeren.

Nordic Gaming Heavy Metal kan bære mest

En anden fremragende dansk producent af gamerstole er Nordic Gaming, som står bag Nordic Gaming Heavy Metal. Det er en unik spillestol, som kan bære helt op til 200 kg.

Generelt kommer Nordic Gaming Heavy Metal i en solid konstruktion i stål, og den er polstret i lækkert PU-læder. Derfor er det også en af de bedste gamerstole til seriøse gamere.

Hvilken er bedst i test?

Generelt er de tre ovennævnte gamerstole fremragende valg til folk, som bruger mange timer bag computeren. Dette gælder såvel til gamere, som andre personer, som ønsker mere komfort bag skærmen. Det kan anbefales, at man læser op på de interessante modeller og eventuelt prøver dem, før man foretager sit valg.