De fleste er efterhånden stødt på navnet SkyPAD og deres glas musemåtte her i Danmark, og vi bragte da også en artikel tilbage i 2018 hvor det var lykkedes virksomheden at komme ind hos kæden POWER (Kan du læse her). 

Men præcis som ved de traditionelle musemåtter så kan vi aldrig få dem store nok, og derfor har de startet et projekt på KICKSTARTER, med et ønske om at fremstille en XL i 37x45 cm. Kenneth som står bag SkyPAD har virkelig en stor passion for produktet, og kickstarter kampagnen er kommet fantastisk fra start.

I skrivende stund har de allerede fået 280 backers og hele 162,461,- ud af deres mål på 180.000,-, og det endda med 23 dage tilbage af kampagnen. I gennemsnit er der blevet støttet med 580,- til projektet, så det ligner at der er flere som er gået efter at få sin egen custom SkyPAD XL.

Da jeg tog fat i Kenneth for at ønske ham tillykke med den gode start sagde han følgende:

Vi er næsten i mål på bare 5 dage, så det er ret vildt - men vi vil selvfølgelig gerne have nogle danskere med, så det ikke bliver USA og Japan det hele.

Den nye XL udgave af SkyPAD var altså ikke Kenneth´s ide alene, men noget som har været efterspurgt i lang tid, og nu tager de altså springet og ser om det kan realiseres. Det er altid fedt når et dansk Kickstarter projekt kommer godt fra start, og lad os da håbe at SkyPAD kommer helt i mål og gerne lidt ekstra. 

Danske esport/gaming virksomheder som kan slå igennem internationalt (Eksempelvis SteelSeries) er kun til gavn for det danske miljø, da der ofte bliver plads til ekstra sponsorater og præmier til de danske turneringer.

Når man backer det nye SkyPAD projekt så kan man vælge imellem en lang række forskellige pakker, og dermed selv få en af de nye XL udgaver. Støtter du eksempelvis projektet med 349,- og så vil du få tilsendt en XL i hvid eller sort til November når produktionen er klar. 

Alternativt kan du også gå all in og smide 2.499,- til projektet, som så vil give dig 2 x custom designet XL SkyPAD samt en XL i både hvid og sort.