Der er en række af danske startups indenfor hardware området, og for mange af dem, er drømmen nok at kunne blive det næste SteelSeries. En af disse er SkyPAD som i første omgang har givet denne generation muligheden for at genopleve dagene med glasmusemåtter og teflon tape cups! :D

SkyPAD har netop sat en stor milepæl da deres produkter nu forhandles i en af danmarks største elektronikkæder, nemlig POWER, og i den forbindelse har vi taget en snak med folkene bag SkyPAD. 

Hvordan har jeres rejse hertil været?

SkyPAD startede en dag jeg selv var i en elektronikbutik for at handle en ny musemåtte. Jeg blev lidt skræmt af de høje priser på stofmåtterne, og tænkte faktisk “til de priser, kunne man få en måtte i glas, da jeg var “ung””. Lige her, blev jeg virkelig nysgerrig på hvad der egentlig skete med den elskede glas måtte, som jeg selv var stor fan af. Måtten var ikke længere til at opdrive og det ville jeg gøre noget ved. Da jeg havde fundet min leverandør og fik glasmåtten ind på markedet, var interessen stor, både i Danmark, men absolut også i andre lande. Idag er der både måtter af glas, stål og stof - men det startede alt sammen med mit savn til glasmåtten.

Hvorfor er det så stort at være kommet ind hos POWER?

POWER er ligesom SkyPAD, det nye. Vi er imponerede over hvor mange der har benyttet sig af online shoppen uden at have muligheden for at mærke hvad de køber først, dog skal det siges at med under 1% i returprocent har vi aldrig været bekymrede heraf. Med Powers størrelse, vil der oftest være en butik nær kunden, som giver dem den mulighed, vi ikke selv kunne give dem, nemlig at se og røre produkterne før købet.

Jeres sortiment har udviklet sig siden jeres start, så hvilke produkter er det muligt at prøve og købe hos POWER?

Power har taget 4 af vores mest specielle vare til sig. Det er Steel, Steel XL samt vores to Glas modeller i Sort eller Hvid. (Navne: SkyPAD Steel, SkyPAD Steel XL, SkyPAD Glass Black, SkyPAD Glass White)

Som startup er man i konstant udvikling, kan du fortælle lidt om hvad det næste bliver?

Fremtiden vil hele tiden være at kigge på de ting vi “gamere” har eller burde have omkring os, uden vi bliver flået økonomisk. Samtidig noget som kan hjælpe eller gøre os bedre til at spille.

Hvis du har en mousebungee, vil du aldrig igen skulle bruge et sekund på at rive eller vikle din museledning ud igen. Meget forståeligt at PRO spillere ikke kan undvære denne. Dit aim bliver simpelthen bare bedre.

Lys omkring dit setup er virkelig en stor hjælp for at holde hovedet mere klart, i de mørke timer - og så ser det jo bare mega cool ud.

Bliver man ofte frustreret over varmen til en LAN fest eller efter nogle timers gaming, kan en Cooler foran dig eller din mus virkelig gøre en stor forskel.

Næste skridt bliver en simpel løsning til dit headset, når du er offline. En enkel løsning til dit bord eller skærm (igen) til en yderst skarp pris. For det er her vi vil være anderledes og simple!

Har du andre ting som du ønsker at sige til de interesserede?

Folk skal være velkomne til at henvende sig i deres nærmeste POWER, for at se eller mærke vores produkter. Vi lover de er det værd - The sky is the limit !

Det er muligt at bestille produkterne direkte fra Power.dk(direkte link til SkyPAD sortiment hos Power.dk) eller tjekke hvilke butikker der allerede har produkterne på lager (Har din POWER ikke fået disse hjem endnu, så kan du blot spørge i butikken og indenfor 2-5 dage kan du komme ud og se samt afprøve produkterne fra SkyPAD).

Hvis du ønsker at se alle produkter fra SkyPAD kan du også tage et kig på deres egen hjemmeside, som også viser andet end musemåtter.

Har du kendskab til et andet dansk gaming eller esports startup med en god historie? Så tag kontakt til os på ko[email protected] og vi har mulighed for at gøre opmærksom på netop jeres ide.