Man kan på ingen måde sige, at Team Liquid har haft en ideel start på Spring Split 2020 i LCS. Det er tydeligt at holdet har lidt under manglen på autoritet i deres jungle

Selvom Broxah endelig har kunne give en positiv update omkring hans visa problemer, ligger der meget arbejde forude. Holdet deler lige nu syvendepladsen med Evil Geniuses og Golden Guardians, der alle sidder med en 2-4 w/l efter de første tre uger.

Én person, der virkelig er blevet ramt, er holdets amerikanske superstjerne, Yiliang "Doublelift" Peng. Han har længe været en af de bedste spillere i regionen - og, på trods af mindre gode internationale resultater, en fanfavorit verden over. 

Hans præstation er dog faldet drastisk i forhold til sidste år, hvor Team Liquid vandt deres tredje og fjerde LCS-titel i træk! Selvom han fortsat er rimelig lige med sine modstandere i kills, er hans indflydelse på spillet blevet reduceret kraftigt. Dette kan man se på manglen på assists, mens hans mange deaths også tyder på, at han er blevet nedprioriteret.

Siden deres første kamp sammen, har mange anset Doublelift og CoreJJ for at være en af de stærkeste duos i NA - nogen mener endda i verden. I deres seneste kamp mod Golden Guardians, chokerede de os dog ved tabe en 2v2 mod FBI og KEITH, der ellers virkede meget ligetil. 

Udover en sørgelig KDA, har Doublelift også den laveste kill participation blandt ligaens AD Carries, en af de højeste team deaths procenter og nogle af de laveste damage tal for hans rolle. Men har det noget med spilleren at gøre - eller måske noget at gøre med den champion som han bliver sat på?

Ligesom mange andre hold, har Team Liquid nemlig prioriteret Senna meget højt. Det virker dog ikke som om, at Doublelift er ligeså komfortabel på hende, som han er på så mange andre champions. Under de fire kampe som Team Liquid har tabt, spillede Doublelift nemlig Senna. 

Doublelift er dog ikke den eneste, der ikke har kunne finde succes med hende på scenen. Senna har en pick/ban rate på 80% i LCS, men kun i 6/20 kampe har hendes side vundet kampen. Hendes win% på 30 er dermed meget lavere end hvad den f.eks. er i LEC, hvor Senna har en 62.5% winrate - en af ligaens højeste. 

Personligt mener Doublelift ikke, at Senna passer til Liquids spillestil. Han er selv kendt for at carry kampe med mange kills, meget damage og en super aggressiv spillestil - og Senna er bestemt ikke den første champion man kommer i tanke om, når disse kvaliteter nævnes. 

Om nøglen til at vende skuden, er at få Broxah ind på holdet, eller om Liquid skal genoverveje den måde de drafter på - især i forhold til deres botlane - kan kun tiden vise. 

Team Liquid spiller deres næste kamp lørdag den 15. februar, hvor de møder Immortals, der lige nu deler andenpladsen med TSM. Kampen begynder kl. 23:00 og kan følges lige her


459
Paracon
1099 kr.
345
Paracon
589 kr.
348
Paracon
999 kr.
1203
Nordic
699 kr.
611
Ny
449 kr.