Efter mange uger med uvished omkring Mads "Broxah" Brock-Pedersens visa problemer, kan fans nu endelig ånde lettet op. Det er blevet godkendt!

Broxah kunne næsten ikke rumme al den glæde denne nyhed har bragt ham. Den seneste tid har været svær for ham, da han både er gået glip af ligakampe og ikke har haft mulighed for at få taget hul på det nye kapitel i hans karriere.

I simply can't wait! I can't wait! I can't wait!

Mens han var "fanget" i EU, har han fungeret som en analyst for holdet. Han har sammen med resten af staben - og især Pobelter, der er positional coach hos Team Liquid - gået alle holdets scrims igennem, og hjulpet dem med at træne frem mod, og under, deres kampe i LCS.

Nu kan han dog endelig indtage sin retmæssige plads i junglen, og tage over for Shern "Shernfire" Cherng Tai, der blev hentet ind fra Australien som danskerens erstatning.

Forhåbentlig kan han få Liquid på rette køl igen, efter en mindre god start - 2-2 efter de første to uger. Hvornår han gør sin debut i LCS vides endnu ikke, men det bliver forhåbentlig meget snart.


611
Ny
449 kr.
377
PUBG
649 kr.
348
Paracon
999 kr.
1524
Nordic
1599 kr.
345
Paracon
589 kr.