Det gik løs i nat, hvor det officielle transfervindue for League of Legends' off-season åbnede. Vi har allerede snakket om et spændende skift for en hvis ADC, men nu er det blevet tid til at snakke om den todobbelte LEC champion og Worlds finalist, Broxah. 

Mads "Broxah" Brock-Pedersen har været en del af Fnatic siden november 2016, hvor han startede på Fnatic Academy. Fra februar 2017 overtog han Amazing's rolle på det primære mandskab, hvor han for alvor skabte et navn for sig selv inden for professionel LoL. 

Nu ligner det dog, at han har planer om at lægge de orange og sorte farver på hylden, til fordel for de blå og hvide som nordamerikanske Team Liquid er kendt for. I skrivende stund er forhandlingerne endnu ikke afsluttet, men Broxah har selv indikeret til fans, at man kan forvente en opdatering i løbet af i dag

Broxah kommer til at overtage for Xmithie, der skulle være i snak med Immortals (tidligere OpTic Gaming), mens Fnatic henter den tidligere SK Gaming jungler, Selfmade, som erstatning.

Han afslutter karrieren hos Fnatic oven på et World Championship, som hverken han selv, eller fans, var tilfredse med. Holdet nåede til kvartfinalerne, hvor de blev slået ud af kinesiske FunPlus Phoenix, der endte med at vinde hele turneringen. 

Oven på en finaleplads i 2018, var forventningerne skyhøje til det europæiske mandskab. Derfor var reaktionen fra fans også meget voldsom, da Fnatic ikke præsterede. Broxah har været meget åben omkring, hvordan fans har været slemme til at pege fingre af enkelte spillere, inklusiv ham selv. Nederlaget har dog aldrig handlet om én spiller, men i stedet om holdets samlede indsats.

We lost as a team. It was a team effort to go as far as we did, it was a team effort in the Summer split to almost take down G2, it was a team effort to get out of the group of death. We win as a team, we lose as a team.

Nyheden om hans skift har også fået gamle rygter om interne problemer til at dukke op igen. Fans har før teoretiseret at dette skift, og Rekkles' tidligere bænkning fra holdet, kom som følge af et dårligt forhold mellem de to spillere. Et af rygterne gik endda så langt som at påstå, at de to havde været oppe at slås. Det er heller ikke mere end et par dage siden, at et spansk medie påstod at Rekkles havde stillet et ultimatum til Fnatic; "jeg bliver, hvis Broxah er ude"

Spillerne har før været ude og kommentere på rygterne, som de begge troede var jokes til at starte med. Broxah var dog igen ude og afkræfte rygterne i lørdags:

Rekkles har ligeledes udtalt sig om rygterne tidligere, hvor han havde svært ved at forstå hvor rygterne overhovedet var kommet fra. Ligesom Broxah siger, er der ikke andet end respekt mellem de to spillere:

We don’t even have verbal disagreements, he’s the nicest guy ever. Even if you wanted to fight him verbally, he wouldn’t fight you back, and physically is even crazier.

Dermed kan vi heldigvis gå ud fra, at udskiftningen sker på de rigtige - på positive - præmisser. Broxah på Team Liquid lyder i hvert fald spændende i mine ører. Udover at han kommer til at spille sammen med Jensen, vil han træde ind på regionens stærkeste hold, der har vundet de sidste fire Splits

Team Liquid's 2020 roster ser altså således ud:

Da Impact, Jensen og Doublelift har residency i NA, kommer Broxah og CoreJJ til at tage de to import-slots som hvert hold har til rådighed.

Transfervinduet har været åbent i 16 timer så vi kan garantere, at dette ikke bliver den sidste store nyhed vi bringer.


UPDATE (18:00, 19/11)1521
Nordic
1599 kr.
605
Ny
449 kr.
346
Paracon
999 kr.
451
Paracon
1099 kr.
344
Paracon
589 kr.