League of Legends transfervinduet for EU og NA er officielt åbent, hvilket betyder holdskift i massevis. I løbet af natten er der blevet taget godt hul på dette års off-season, da ESPN sendte deres "League of Legends Free Agency Show", hvor flere store nyheder så dagens lys. Da ESPN ikke er en officiel kilde så mangler nyheden stadig at blive offentliggjort af holdene selv, men ESPN, og specielt Jacob Wolf, plejer at have styr på sine kilder. 

Et af de helt store skifte, set med både danske og internationale briller, er at den tidligere Splyce ADC, Kasper "Kobbe" Kobberup, angiveligt joiner Team Solo Mid. Den danske stjernespiller kommer til at erstatte Jesper "Zven" Svenningsen, der aldrig opnåede den succes på TSM, som de fleste havde håbet på. Zven blev i nat officielt erklæret ude af TSM. 

Senest har Kobbe spillet for Splyce, hvor han har været fast inventar siden 2015. I år nåede Splyce helt til Worlds kvartfinalerne, hvor de blev slået ud af SKT. Danskeren har længe været set som stjernen på Splyce, og har bevist år efter år, at han er en spiller man altid kan regne med præsterer godt.    


Kobbe nåede, sammen med resten af Splyce, hele vejen til kvartfinalerne ved Worlds 2019


Hvis rygterne er sande så kan danskeren, fra næste sæson, se frem til at spille med landsmanden Bjergsen, der for nogle uger siden forlængede sin kontrakt med TSM, samt trådte ind som delejer af organisationen. Holdet mangler stadig at få fyldt deres jungler position. Offentliggørelsen forventes at kunne komme til hver en tid. 


Holdet for TSM i 2020 vil, indtil videre, se således ud: 

ToplaneSergen "Broken Blade" Celik 

Jungle: Ukendt

MidlaneSøren "Bjergsen" Bjerg

ADC: Kasper "Kobbe" Kobberup

Support: Vincent "Biofrost" Wang


607
Ny
449 kr.
457
Paracon
1099 kr.
347
Paracon
999 kr.
1198
Nordic
699 kr.
345
Paracon
589 kr.