I weekenden blev der spillet semifinaler til årets største League of Legends begivenhed, nemlig Worlds 2019. Igen i år er der stor vækst i interessen omkring turneringen, der kun bliver større og større for hvert år der går.

Under kvartfinalerne blev der slået seerrekord, da SKT mod Splyce hev det største preak seertal i hus for noget esport event i historien. Tallet lød på 2.5 millioner seere, da tallene var på det højeste, hvilket var nok til at slå Fortnite World Cup finalen fra 2019, der før havde rekorden. 

Selvom rekorden blev slået sidste weekend, skulle der ikke gå mere end en uge før rekorden endnu engang var slået - denne gang med længder. Gårsdagens semifinale mellem SKT og G2 slog nemlig rekorden helt ud af parken, da der blev målt 3.985.787 seere hvor kampen var på det højeste. Denne måling er taget af Esports Charts, der tweetede følgende: Endnu en gang skal det nævnes at disse målinger ikke inkluderer alle kinesiske seertal, eller folk der har set med via TV. 

Udover det imponerende peak-seertal, kan Esports Chart også meddele at det største antal seere kom fra Youtube, med lige under 2 millioner på deres peak. Derudover nåede Twitch op på lidt over 1.5 million seere, hvilket også må ses som imponerende. 

På søndag spilles finalen til Worlds 2019, hvor europæiske G2 møder kinesiske FPX. Finalen bliver spillet i Paris, og det forventes af mange at blive den største finale i spillets historie.