Selvom Worlds 2019 er i gang, er der for mange andre hold off-season, hvilket er tiden til at finde nye spillere, coaches eller andet. Mange spillere har nemlig kontrakt udløb meget snart, og det er kun et spørgsmål om uger før vi, højst sandsynligt, begynder at høre om officielle roster-swaps til 2020 sæsonen. 

På Gaming.dk har vi fra en troværdig kilde fået en sjov historie, der muligvis allerede nu, tager forskud på de kommende roster-swaps. Schalke 04's ADC, Elias "Upset" Lipp, er nemlig angiveligt blevet set i København sammen med Origens spillere og headcoach. 

I følge vores kilde er Upset, mere specifikt, blevet set i Sydhavnen - lige ved siden af Origens lejligheder - sammen med Nukeduck, Mithy og coach Guilhoto.

At Upset er i København kunne enten betyde at han er i landet for at være sammen med tidligere kollegaer, eller at der ligger et roster-swap/tryout og lure. Fra 18 November udløber Upsets kontrakt hos Schalke 04 nemlig, og det er derfor ikke utænkeligt at den tyske stjernespiller kigger mod det danskejede hold, Origen. Derudover udløber Origens nuværende ADC, Patricks, kontrakt også inden næste sæson. 

Upset har siden 2017 været fast spiller på Schalke 04, og har længe bevist at han er en af de absolut bedste ADC-spillere i Europa. Senest har han opnået en tredjeplads i LEC, og var ikke langt fra en billet til Worlds

Tiden må vise om der er hold i rygterne, om ikke andet er der rigeligt af plads til spekulation.