EA brugte optakten til dette års E3, til at fremvise deres planer for anden sæson af Apex Legends. Efter en forholdsvis skuffende lancering af sæson 1 - ingen nye games modes, våben osv. - var forventningerne helt i vejret, da Respawn Entertainment overtog præsentationen

Udover en ny legend, et nyt våben og battlepass, var der stor begejstring for planen om et ranked mode. Ligesom i så mange andre spil, lægger spillere vægt på muligheden for at kunne sammenligne sig med andre. 

Se sæsonens officielle trailer herunder:


Ny legend: Wattson

Med tilføjelsen af Wattson, vil Apex nu huse 10 legends i alt - otte originale, og yderligere to siden launch. Med elektricitet som hendes signatur, kommer hun til at revolutionere den defensive side af spillet.

Tactical Ability: Perimeter Security. Ved at forbinde knudepunkter (nodes) vil Wattson være i stand til at opstille elektriske hegn, der skader og nedsætter fjenders hastighed.

Passive Ability: Spark of Genious. Efter at benytte én Ultimate Accelerants vil Wattson's Ultimate Ability blive tilgængelig med det samme. Dette passive vil også reducere cooldown på hendes taktiske ability, så længe hun befinder sig i nærheden af en interception pylon.

Ultimate Ability: Interception Pylon. Wattson kan placere en elektrificeret pylon (højspændingsmast på godt dansk), som ødelægger alle former for skyts og fjendtlige anordninger. Hendes pylons vil samtidig reparere ødelagte shields så længe den står. Wattson kan have op til tre aktive pylons på én gang.

Nyt våben: L-Star SMG

Spillets nyeste våben vil ikke være en overraskelse for mange, da våbnet - og et par af dets legendary skins - allerede er blevet leaked.

Våbnet kommer til at bruge energy-ammo og er kategoriseret som et light machine gun. L-Star vil kun kunne findes i care packages og vurderes dermed til at være et af de stærkeste våben i spillet. 

Ny game mode: Ranked

Som nævnt tidligere, har Respawn bekræftet af ranked er på vej til spillet. Spillere kommer til at konkurrere ud fra seks niveauer - eller tiers. Fra bronze til Apex Predator

I løbet af sæsonen vil spillere modtager præmier i forhold til hvor de er placeret. Man vil også afslutte sæsonen med en præmie, som vurderes ud fra spillerens endelige placering. 

Sæson 2 Battle Pass

Respawn har lagt op til, at det nye battle pass kommer til at være rettet mod challenges. Daglige og ugentlige challenges skal gøre det hurtigere at stige i rang og samtidig holde spillerens interesse ved lige - kommende challenges vil introducere mere variation i spillet. Dette kommer uden tvivl til at gavne de spillere, som måske ikke vælger at investere lige så meget tid i spillet som andre. 

Med annonceringen af flere skins og tre nye - endnu ukendte - typer af præmier, er der dog fortsat grund til at bruge en masse timer in-game. Dermed vil der nu være en legendary item tilgængelig for hvert 25. level. Præmien for at nå level 100 kommer til at være et specielt våben skin, tilgængelig i to versioner hvis man når level 110.

Alle detaljer omkring det kommende battle pass kan læses her.

Hvad ellers?

Udover det ovenstående har Respawn antydet at der er flere hop ups på vej. Der bliver altså tilføjet til gruppen af eksisterende hop ups, der allerede tæller Selectfire ReceiverPrecision Choke, Turbocharger og Skullpiercer Rifling.

På Apex Legends' hjemmeside kan man også læse følgende kække kommentar: "... and you didn't expect Kings Canyon to stay the same forever, did you?".

Derfor kan vi med sikkerhed sige, at det velkendte map kommer til at undergå nogle forandringer. Om det bliver til det bedre, kan kun tiden vise. 

Under EA's livestream opfangede de kvikke fans også noget helt tredje. En af de udvalgte gameplay videoer viste drager i spillet. Hvad dette helt konkret betyder vides fortsat ikke, men med introduktionen af den nye legend Wattson, virker det som om at spillets baggrundshistorie kommer til at have en større rolle.

Vi ved allerede nu at det var Wattson's far, der designede arenaen som kampene foregår på, og ingen kender derfor omgivelserne bedre end hende. Spørgsmålet er så hvordan dragerne passer ind, og svaret kan vi endnu kun spekulere os til. 

Hvornår starter sæson 2?

Anden sæson af Apex Legends - Battle Charge - er sat til at blive rullet ud på live-serverne den 2. juli.


1194
Nordic
699 kr.
1506
Nordic
1599 kr.
334
Paracon
999 kr.
373
PUBG
649 kr.
339
Paracon
589 kr.