Esportsvirkomsheden G-Loot, der har Battle Royale brandet Global Loot (GLL), annoncerede i torsdags et partnerskab med PUBG Corporation.

GLL er en af de største blandt platforme og organisører, som arbejder med battle royale genren. Derfor giver det også mening at de får lov til at stå for et af de helt store PUBG events i 2019: GLL Grand Slam Classic. Dermed har vi nu information om to ud af de tre store events, der bliver afviklet før det globale verdensmesterskabFACEIT Global Summit blev annonceret for godt en måned siden (kommer til at løbe fra den 16.-21. april) og nu hvor GLL har været ude med deres nyhed, mangler vi kun at høre om det All-star Event de har lovet til august.

GLL Grand Slam kommer til at foregå i Stockholm, Sverige hvor GLL også har deres hovedkontor. Eventet kommer til at løbe i weekenden fra den 19. juli til den 21
GLL håber på at samle et globalt publikum ved at organisere en af de største turneringer i spillets historie. Med de 16 bedste hold fra Nordamerika, Europa, Oceanien og Latinamerika er der i hvert fald lagt op til en international fest!

Simon Sundén, leder af Esportsafdelingen og GLL, havde selv følgende at sige:

When we started the GLL brand a little more than one year ago the strategy was clear. We wanted to create the largest tournament in the world with the world’s most played game – PLAYERUNKNOWN’S BATTLEGROUNDS. We are immensely proud to announce GLL GRAND SLAM: PUBG Classic. It will be the largest tournament by us to date and we are very happy to welcome fans worldwide to follow the tournament on site in Stockholm or online.” 

For mere information om eventet, besøg grandslam.gg