I sidste uge meldte platformen ud, at de er gået sammen med PUBG Corp. om at arrangere det første globale event efter at spillets fremtidige esportsplaner blev offentliggjort. 

FACEIT kalder deres turneringsformat for innovativt, og garanterer intense runder med mindre downtime imellem hver. Netop formatet er også det eneste vi kender til på nuværende tidspunkt. Information om pointsystemet, deltagende hold (24 hold), præmiepenge og kvalifikationsrunderne vil blive frigivet i de kommende uger.

Kvalifikationen - 24 hold bliver inviteret til at deltage i FACEIT's Global Summit. Alle hold bliver valgt på baggrund af kriterier, som fastlægges af PUBG Corp. 

Gruppespil - alle 24 hold deltager i gruppespillet, der kommer til at foregå over tre dage. Holdene bliver delt ind i tre grupper, med otte i hver, og hver gruppe kommer til at spille mod hinanden seks gange. 

● Dag 1 - Gruppe A vs. Gruppe B
● Dag 2 - Gruppe B vs. Gruppe C
● Dag 3 - Gruppe A vs. Gruppe C

Den samlede placering udregnes på baggrund af total points over gruppernes 12 kampe. Alle runder spilles i London under LAN forhold, men sendes kun online. 

Elimination - de 16 dårligste hold fra gruppespillet, bliver sendt til elimination, hvor yderligere seks runder skal bestemme: hvem der går videre til finalen, og hvem der bliver sendt hjem.

Placeringerne udregnes igen på baggrund af total points - både fra gruppespillet og eliminationsrunderne. De otte bedste hold går videre til finalen, mens de øvrige otte ikke længere vil være en del af turneringen.

Denne del af turneringen spilles også i London - denne gang foran et live publikum -, og vil selvfølgelig også blive streamet online.

Finalen (Grand Finals) - de 16 bedste hold fra gruppespillet og eliminationsrunderne, spiller om FACEIT Global Summit titlen, og æren af at kunne kalde sig selv verdens bedste hold. Vinderen findes under 12 runder, hvoraf der spilles seks om dagen. 

Endnu en gang spilles der foran et live publikum i London, og eventet streames selvfølgelig også. Skulle man have lyst til at deltage, kan billetter købes lige her!

I takt med at vi nærmer os turneringsstart, vil vi holde jer opdateret i forhold til nye informationer angående eventet!