I tirsdags var det tid til at afvikle runde to af Twitch Rivals: Apex Legends Challenge. Tyve nye hold - ti i hver region - var klar til at gøre sit, for at vinde deres del af de $100.000.

Det var de helt store navne, der var i aktion sidste uge (Shroud, DrDisrespect, Ninja osv.) - men jeg er sikker på at mange vil genkende nogle af tirsdagens deltagerer.

Europe (EU)

I den europæiske region var der navne som Svennoss, P4wnyhof, Moondye7 og spreeezy der sprang i øjnene. Begge regioner var præget af spillere, der kan findes i den profesionelle scene for andre battle royale spil - i dette tilfælde Fortnite og PUBG.

Vinderne blev Team Solary, bestående af tre franskmænd - alle professionelle Fortnite spillere. Jbzz, Twiks og mzQQQ vandt med sølle fire point, over andenpladsen Wtcn, der bl.a. havde tyrkiske streamer Mithrain på rosteren. Pointsystemet - og fordelingen af pengene - var anderledes i denne uge, og fokuserede på resultaterne for de individuelle runder og legends, og ikke bare kills/wins i alt. Derfor tog første- og andenpladsen også fra turneringen med præcis samme gevinst. Der var også små sidemissioner, der gør at fordelingen måske virker forvirrende. Hele pointsystemet - og alle eventets missioner - kan ses her.

North America (NA)

I NA var feltet mere blandet mellem variety streamers og professionelle spillere. Der var fra Fortnite pros (Daequan fra TSM) til Hearthstone streamers (DisguisedToast), til tidligere LoL pros (Dyrus) og Youtubers med over 21 millioner subscribers (jacksepticeye).

Aftenen fik dog på ingen måde det forventede udfald, da det var Scotts Tots - eller overpowered, mendokusaii og nmplol, der tog førstepladsen. Holdet bestod af to Overwatch streamers og en variety streamer, man måske kender igennem Sodapoppin. De tog sejren lige for næsen af et fuldt TSM mandskab, der ikke sluttede langt bag dem. 

Dette var altså afslutningen på det første Apex Legends event, og man må sige at det var en succes. Under kampene satte spillet nemlig nye Twitch rekorder - allerede i sidste uge - og det virker som om at spillerne og seerne er her for at blive.