For godt en uge siden blev Apex Legends udgivet. På 72 timer var der allerede 10 millioner spillere registreret, og i nat ramte de så 25 millioner.

Spillet, der har taget Battle Royale genren med storm, er allerede ved at lægge grundlaget til en competitive scene. Fire dage efter lanceringen, var den første store organisation - NRG - allerede ude og lede efter Apex spillere og content creators Youtubers/Streamers. Det tog dem heller ikke lang tid, før de havde underskrevet en kontrakt med Dizzy - en tidligere semipro i CSGO. 

I går var det så TSM's tur til at hoppe med på bølgen. Det er tydeligt at de store organisationer står klar til at udnytte den interesse, som der er omkring spillet i øjeblikket. Og med en voksende enighed om at Apex, i fremtiden, kunne blive til et solidt spil at konkurrere i, er der god grund til at være tidligt ude og sikre sig de bedste spillere. Den første Apex Legends turnering blev allerede annonceret to dage efter spillets officielle udgivelse. Twitch Rivals samler nogle af de største FPS personligheder, i kampen om 200.000$. Første runde kan du allerede se i dag, fra kl. 18:00. 

I princippet kan alle ansøge om en plads på en af holdene. Har du lyst til at give det et forsøg? Så brug en af følgende links herunder:

Ansøgning til NRG

Ansøgning til TSM