Der skulle kun gå to dage fra lanceringen af Apex Legends, før at spillet allerede havde fået fastlagt den første turnering - og det blev oven i købet i samarbejde med Twitch.tv.

Har du ikke hørt om Apex Legends? Så kan vi fortælle dig, at det er det hotteste spil lige nu. Det er endnu et Battle Royale spil, men det der gør Apex specielt, er den måde de har samlet alt det bedste fra andre Battle Royales - f.eks. CoD Blackout, Fortnite, PlayerUnknown's Battlegrounds osv. 
Lige pt. er det også det hurtigst voksende spil i verden. Inden for 72 timer af lanceringen, havde de allerede ramt 10 millioner spillere - sammenlignet med Fortnite, som tog to uger om at opnå dette. Spillet er også fortsat nummer ét på Twitch, hvilket det har været siden den officielle udgivelse i mandags. 
Apex Legends er gratis, og kan hentes lige her

Men lad os vende tilbage til turneringen. Respawn Entertainment - spiludvikleren bag Apex - og Twitch, er som sagt gået sammen om at lave den såkaldte Twitch Rivals Apex Legends Challenge. 48 streamers kommer til at konkurrere om en samlet præmiepulje på 200.000$. Turneringen kommer til at foregå af to omgange, den første den 12. februar og den anden bliver den 19.
Turneringen kommer desuden til at foregå i to regioner - North America og Europe, the Middle East and Africa, eller EMEA. Hver dag er der sat 50.000$ af til de to regioner, hvor førstepræmien er 8000$ og bonuspuljen (7.500$) bliver udløst af holdet med flest kills.

Det hele løber over fire timer hver dag, hvor det gælder om at optjene flest point. Otte hold af tre spillere, per region, kaster sig ud i spillet hvor et win giver fem point, mens man får ét point for hvert kill. 
Ud af de 48 deltagere, vil der være nogle store navne tilstede. Hvis du har været inde under spillets side på Twitch, har du nok også set nogle af følgende influencers streame det: 

DrDisrepect
● Shroud
● TSM_Myth
● DisguisedToast
● RealKraftyy
● Sacriel

Hele eventet kan følges på den officielle Twitch Rivals kanal. Så hop ind og tryk "follow" for ikke at gå glip af noget!