For godt tre uger siden blev det annonceret, at GLL ville holde en turnering - Nations Royale - hvor man ville kunne repræsentere sit land. Nu er starten så gået, i jagten på værdige deltagere.

Hvert land stiller med 32 spillere, hver af dem med en mængde af nationalfølelse, der ville blæse hatten af dig. Landenes generaler - Danmarks er endnu ikke annonceret - kommer til at vælge 15 af spillerne, otte findes gennem open preliminaries og resten vælges af GLL (arrangøren). 

Dette betyder altså at DU har muligheden for at få én af de otte pladser, som man kan kvalificerer sig til. Og starten er netop gået - i dag kl. 16:00 - hvor der blev åbnet op for ranglisterne. Fra og med i dag, har du altså én uge til at skabe et navn for dig selv, og gøre alt hvad du kan for at sikre at du kvalificerer dig - eller bliver en af de udvalgte. Som sagt: top otte kvalificerer sig direkte, generalerne vælger 15 spillere og resten vælges af GLL. GLL har endnu ikke annonceret hvilket parametre deres udvælgelsesproces bygger på, så selvom du måske ikke har de bedste runder, kan det være man er heldig alligevel. 

Alle kan deltage i denne turnering, gennem "Play" knappen på play.gll.gg. Runderne kører 24/7, og hvert land kommer til at have deres eget leaderboard, hvor man altså kan holde øje med egne stats - og konkurrenternes. Alle runder foregår naturligvis også i solo-mode (FPP), for at man bedre kan vurdere deltagerne individuelt.