Efter seks intense uger, blev finalisterne til tredje sæson af GLL fundet i aftes. Endnu en gang var det nye hold der indtog regionernes respektive førstepladser, og endnu en gang kommer finalen til at være pakket med talent.

Som altid vil hold fra de tre repræsenterede regioner være tilstede: tre hold fra CIS & Turkey, syv hold fra Europe og seks hold fra Americas

I CIS & Turkey var det et forholdvis ukendt hold, som løb med sejren. De kvalificerede fra denne region er:

Skarpe fans vil måske kunne se, at vi dermed ikke får sidste sæsons vinder at se i finalen. Russike M19 formåede nemlig "kun" at placere sig på en femteplads.

I Europe kommer det nok ikke som en overraskelse, at Team Liquid løber med førstepladsen. Holdet er inde i en dominerende periode, og efter de samlede tidligere FaZe spiller Jembty op, er deres greb om regionen kun blevet forstærket. De kvalificerede hold er:

Det var også på et hængende hår at sidste sæsons regionale vinder, Pittsburgh Knights, fik hevet sig op i top syv. De vandt den sidste af de indledende runder, og med 13 kills oveni var det lige nok til at overhale Team 3DMax indenom.
Vi har også en dansker her i feltet, nemlig Savage fra Elgiganten Gaming, der altså skal til Ukraine og spille finale. Det var også tæt på at yderligere to danskere gjorde ham selskab, men uheldigvis for bjorN/hamster og Loot Goblins blev det ikke til mere end en niendeplads i denne omgang.

I turneringens sidste region, Americas, var det Wildcard Gaming's tur til at tage guldet, efter de måtte nøjes med sølv sidste sæson. De kvalificerede hold er:

Det blev desværre ikke til noget dansk deltagelse fra denne region. GustavQQ og Wookiebookie spiller ikke længere for Team Dignitas, og Balloc Ghost Gaming må uden tvivl have haft en træls aften. Ghost sluttede nemlig på samme antal point som sjettepladsen, Team Ready, men idet sidstnævnte sikrede sig flere placeringspoint gennem turneringen, er det altså dem der går videre. 

Finalen kommer til at blive spillet fra den 6. til den 8. december - læs meget mere om tidsplanen og formattet her.


484
Nordic
699 kr.
70
gg
100 kr.
816
Nordic
1489 kr.
52
x-bet.co
100 kr.
601
Nordic
1599 kr.