Afslutningen på GLL's tredje sæson nærmer sig, og derfor var det i går tid til at annoncere, hvornår den store finale afholdes. 

Mellem den 6. og den 8. december, vil 16 hold konkurrere om en samlet præmiepulje på 100.000$. Denne sæson kommer på mange måder til at ligne den forrige, da eventet også finder sted i Stockholm endnu en gang - her ligger GLL's hovedkontor nemlig.

Skema og format

Der er planlagt et tætpakket event, som bringer fans hvad de elsker at se - PUBG på højt niveau! Alt i alt kan vi forvente fem kampe om dagen, med otte kampe på Erangel og syv på Miramar

Som det ser ud nu, vil skemaet være som følger:

Pointsystemet under finalerne vil være det, som også benyttes i GLL's Alpha Division: 16 point pr. kill samt fra 400-0 point alt efter placering.

Før finalen kan spilles skal deltagerne først findes. Kvalifikationsrunderne kører pt. på deres femte uge, og vi mangler fortsat én uge før de 16 deltagerer er fundet.
Såfremt udvælgelsen er som forrige sæson, vil holdene blive taget ud fra de tre regioner GLL afvikler kampe i. Det vil sige finalen vil bestå af:

● Top seks fra North America (de sidste kvalifikationsrunder spilles 1. november kl. 01:00)
● Top tre fra CIS & Turkey (de sidste runder spilles 1. november kl. 17:00)
● Top syv fra Europe (1. november kl. 20:30)

Som udgangspunkt er finalen lukket for offentligheden, men de mest dedikerede fans har dog muligheden for at deltage! Hvis man er subscriber hos GLL på twitch, kan man sende en email til [email protected] eller [email protected] og forsyne dem med den email man har tilknyttet sin twitch-account. Derigennem kan man få adgang til selve eventet - yderligere detaljer er dog ukendt.

Mangler du noget at varme op til eventet på? Så se dette recap fra sæson 2's finale. 162
Battlefield
368 kr.
54
Dakar
268 kr.
152
Call
365 kr.
259
PUBG
110 kr.
84
Farming
223 kr.