Med gruppe A afviklet, læs her, var det i dag gruppe B og dens 36 (et hold sprang fra siden i går) holds tur, til at springe ud af flyet. Der stod, ligesom i går, fem runder på skemaet, hvoraf de 20 bedste ville slutte sig til de bedste hold fra gruppe A i finalen. 

Efter Fugglet og Mickalow ikke formåede at placere sig i top 20 i gårsdagens runder, var det i dag streamer/youtuber WackyJacky101's tur til at repræsentere Danmark. Han sidder dog i gruppe med nogle store navne inden for PUBG. Gruppe B tæller nemlig også navne som; Shroud & just9n samt TSM's Break & Sacriel, sidstnævnte duo går under navnet The Kingsmen.

Der var heller ikke én deltager, der var i tvivl om Shrouds deltagelse. Når de blev spurgt om, hvorvidt der var en spiller de ville holde specielt øje med, blev Shroud nævnt i stort set alle pre-game interviews. Deltagerne roste ham for hans evner og mekaniske formåen i spillet. At dræbe en spiller på det niveau - med så stor en fanbase - ville altså være en sand fornøjelse for alle de øvrige deltagere. 
Shroud selv, siger at han er ved at være vant til det:

"It happens at every single event, and I always just say good luck you know"

Dagen startede med nogle tekniske problemer, hvilket gav anledning til en genstart under første runde. Problemerne blev dog hurtigt fikset, hvorefter eventet kunne fortsætte.

Runde 1 - Sanhok

Første runde går til Seniks og Okkocsgo fra Alza Gaming. OkkoCSGO slår danske WackyJacky101 i en 1v1. WackyJacky var uheldig med timingen af sine moves, da han mister en god del af sit liv til stormen. Han havde ellers lagt en perfekt smoke til at bevæge sig frem mod Okko. Det blev alligevel til 6 kills og en andenplads til danskeren og hans holdkammerat, hvilket trods alt ikke er en dårlig start.

Runde 2 - Erangel

Shroud og just9n (The Broys) vinder runde 2. Mange forventede at duoen ville tage i hvert fald én Chicken Dinner, hvilket de altså allerede opfyldte. Deres brug af smokes fjernede fuldstændig deres modstanderes high-ground fordel. Efter et kontrolleret spray fra Shroud, pushede han og just9n fremad og fjernede Drassel og PistolaTime. Derefter var det ingen sag at vinde runden da de spottede solopersonen, Pczbenz fra "Lucid Dream". 

Runde 3 - Sanhok

Tredje runde i gruppe B går til Bossense og PND fra Thailand, som repræsenterer Purple Mood E-Sport ved eventet.

Runde 4 - Miramar

Simsyofdoom og Ultraztar fra Norge vinder runden på Miramar. Duoen spiller under navntet Diamond Dogs - de slutter dagen på en samlet 5. plads.

Runde 5 - Sanhok

Pczbenz og Thanat0ng fra Lucid Dream tager dagens sidste runde. Duoen fra Thailand spillede en solid turnering med, hovedsagligt, top fem placeringer og +5 kills pr. kamp.

Oven på dagens kampe er de resterende 20 finalister nu fundet.
Højdepunktet for i dag er uden tvivl WackyJacky's førsteplads i gruppen. Han og makkeren, sprEEEzy, spillede fem fremragende runder - ingen Chicken Dinner, men derimod gode placeringer og flest kills i gruppen.

Desuden kommer det som en stor overraskelse, at Shroud og just9n ikke placerede sig i top 20, alt imens spillere som Break og Sacriel sidder "komfortabelt" på en 15. plads. Var det den skydeskive de andre spillere havde placeret på Shroud, der gjorde forskellen? Ikke rigtigt. Duoen havnede egentlig bare i vanskelige situationer gang på gang, og spillede mere aggressivt end de måske burde have gjort.
Pointsystemet modtog dog kritik kort efter dagen blev afsluttet. Diskussionen gik på, hvordan det var muligt for duoen, at vinde 20% (en ud af fem) af dagens runder, og så ikke lande i top 20. Med det sagt, er der jo det faktum at én god runde, ikke kan opveje fire dårlige - så simpelt er det. 

De sidste 20 finalister bliver altså:

Følg med når finalen starter i morgen kl. 20, hvor vi selvfølgelig håber at WackyJacky og sprEEEzy fortsætter med at dominere. 


221
Nordic
1099 kr.
278
Nordic
1449 kr.
284
Nordic
699 kr.
517
Nordic
1489 kr.
345
Nordic
1599 kr.