For tre dage siden blev de første otte hold annonceret til anden sæson af Starladder's StarSeries i-League, bl.a. er Team Liquid og FaZe Clan inviteret - se de otte hold her.

I går aftes, dansk tid, tweetede Starladder om endnu et deltagende hold, nemlig amerikanske Ghost Gaming. Holdet spiller fortsat med det samme mandskab, som deltog ved PGI 2018, hvor de tog en 8. plads i TPP og en 6. plads i FPP. Det betyder altså at vi igen får fornøjelsen af at se BALLOC og Turtle i aktion, sammen med holdkammeraterne Pr0phie og Miccoy. 

Ghost Gaming var faktisk med i første sæson af StarSeries. Dengang var BALLOC og Turtle ikke en del af holdet, og Ghost formåede ikke at slutte i top 8, hvilket jo ville have givet dem direkte adgang til finalerunden i denne sæson. Det betyder altså at de, ligesom kinesiske Victory 5 og X-Quest (sidstnævnte blev annonceret i søndags), skal igennem gruppespillet igen, for at gøre sig fortjent til en plads i finalen.

Ghost Gaming har, indtil videre, kun kendskab til to af deres modstandere, og vi skal helt op på 16 hold i gruppespillet før turneringsstart d. 25 august.
De får dog muligheden for at holde sig varme forud for StarSeries. Holdet deltager nemlig i GLL's (Global Loot) sæsonfinale henover weekenden. 16 hold og 100.000$ - husk at følge med her på siden!


345
Nordic
1599 kr.
285
Nordic
699 kr.
518
Nordic
1489 kr.
221
Nordic
1099 kr.
278
Nordic
1449 kr.