I aftes blev WSOE’s PUBG Pan-Continental skudt i gang, med de første seks runder. Turneringen spilles i et anderledes format end hvad vi normalt får at se til internationale turneringer.

I en tidligere artikel kaldte danske Stab – spiller for Cloud9 – formatet for: ”meget top-heavy + kill heavy”. Læs interviewet her.

Turneringens format, og det faktum at hold som Liquid og Navi ikke deltager, har banet vejen for en ny spillestil, som især har gavnet det amerikanske hold Spacestation Gaming. Forud for dag 2 ligger de i front med 953 point og nogle solide stats til at bakke førstepladsen op: 39 frags og to chicken dinners. Holdet har tidligere ikke leveret fremragende resultater, da de bl.a. måtte nøjes med en 17. plads i NA Qualifiers til PGI. Mon ikke de udnytter denne chance for at bevise deres værd?

På 2. pladsen ligger Tempo Storm, som har åbnet turneringen med et højt og vedvarende niveau, og på 3. pladsen finder vi Team Envy, der ligesom Spacestation Gaming, sidder på to chicken dinners efter første dag.

Man skal desværre lidt længere ned på ranglisten for at finde de deltagende danskere. Ghost Gaming med BALLOC + EnergeticTurtle på holdet, befinder sig på en 6. plads, Team Dignitas hvor WookieBookie + GustavQQ spiller, ligger på en 8. plads mens Stab og Cloud9 ligger på en 13. plads.

Vi er dog kun halvvejs gennem turneringen, og de professionelle hold ved hvad én dårlig runde kan gøre ved den samlede stilling. Alt kan ske endnu.

Kampene fortsætter igen i aften kl. 19:00, hvor du kan følge med på WSOE’s officielle kanal: