Lørdag og søndag spilles der WSOE PUBG Pan-Continental, som er en invitational turnering der finder sted i Las Vegas. Turneringen er bygget op om 16 af verdens bedste PUBG hold, hvor også flere af disse skal deltage til PGI blot 2 uger efter. Hold som Liquid og NaVi har dog valgt at takke nej til turneringen, formentlig grundet optakten til PGI. 

Der bliver dystet om 100.000$, og vi har danske spillere på 3 af de deltagende hold i turneringen, da både Ghost Gaming (BALLOC + EnergeticTurtle), Dignitas (WookieBookie + GustavQQ) og Cloud9 (Stab) har fået en invitation til turneringen.

Turneringen viser dog meget godt at PUBG fortsat er i sin begyndelse hvad angår esport, for det er nok aldrig set før at man annoncerer en så stor turnering, blot 3 dage før start. WSOE er dog ikke helt på bar bund når det kommer til afviklingen af PUBG turneringer, da denne turnering laves i samarbejde med Auzom, som både afvikler turneringer i EU og NA. Således har vi også begrænset information omkring turneringen som indtil videre blot har en one-page hjemmeside https://wsoe.com/, men vi ved dog at der spilles BO12 med alle kampe på Erangel. 

En af de danske spillere som rejser afsted til Las Vegas er danske Stab, som har streamet en masse henover de seneste par dage, og havde følgende at sige op til turneringen.  

Rejser afsted imorgen tidlig - Siden turnerings formatet er nyt og meget top-heavy + kill-heavy, så tænker jeg vi har en god chance for at slutte med en god placering. Føler selv at jeg er klar, og on top of my game lige nu, men det får vi vel at se i Vegas!

Turneringen spilles fra kl. 19:00 dansk tid både lørdag og søndag, så kampene fortsætte nok til omkring midnat begge dage. Turneringen kan følges fra denne channel på Twitch.tv/WSOE


267
Nordic
1449 kr.
204
Nordic
1099 kr.
321
Nordic
1599 kr.
271
Nordic
699 kr.
485
Nordic
1489 kr.